PS 4 şu an ne kadara alınır?

241523

Hectopat
Elimde halihazırda bir Series S var yeni nesil için şu an yetiyor. PS özel oyunları için bir PS 4 almak istiyorum. İzmir içinde mağazalarda Slim model 8-9k arası fiyatlara satılıyor. Sizce maksimum ne kadar verilir PS 4'e bu dönemde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde halihazırda bir Series S var yeni nesil için şu an yetiyor. PS özel oyunları için bir PS 4 almak istiyorum. İzmir içinde mağazalarda Slim model 8-9k arası fiyatlara satılıyor. Sizce maksimum ne kadar verilir PS 4'e bu dönemde.

Fat kasaya 5Kdan fazla verme taraftarı değilim slime kasaya ise en tepe 6.5. 8-9k PS4 Pro parası.

Fat kasaya 5Kdan fazla verme taraftarı değilim slime kasaya ise en tepe 6.5. 8-9k PS4 Pro parası.

8-9'a Pro'nun ilk kronik versiyonları alınır anca fan sesi sorunlu. 7216B son kasalar 10-11 arası.

Fat kasa ile Slim arasında cok bir fark yok slime gidip 2-3K fazla bayılmayın sahıbınden veya Letgo'da cogu satıcı 5K bandında satıyor bırısıyle anlasıp 4K cıvarına alınabılır 4K fazla verılecegını dusunmuyorum yılların cıhazı PS5 cıktı hala bu fıyatlardan satılması bıle komık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı