PS 4 şu an ne kadara alınır?

Hayırlı olsun, dediğim gibi nadir düşüyor biraz da konuma bağlı. İstanbul gibi yerlerde bulma olasiligi çok daha yüksek oluyor.

Temiz kullanmıştı belli, kutusuna kadar duruyordu çoğu şey, kol falan orijinal tek kol. Fakat BF1 64 kişilik Serverlar'da FPS düşüşünü görünce soğudum biraz.

Temiz kullanmıştı belli, kutusuna kadar duruyordu çoğu şey, kol falan orijinal tek kol. Fakat BF1 64 kişilik Serverlar'da FPS düşüşünü görünce soğudum biraz.

Cihaz ısınıp performans kısıyor olabilir mi? Eski nesil konsol, normal karşılamak lazım FPS düşüşünü. Benim kasa bile 95-100 FPS'ten 60-70'lere drop atiyor çok yoğun alanlarda.

Cihaz ısınıp performans kısıyor olabilir mi? Eski nesil konsol, normal karşılamak lazım FPS düşüşünü. Benim kasa bile 95-100 FPS'ten 60-70'lere drop atiyor çok yoğun alanlarda.

Vallahi bariz hissediliyor FPS düşüşü. Pro'nun sanırım performans modu falan var. Faydası olur mu acaba?

Arkadaşlar denilenlerden sonra fazla geldi bana da 8-9k slim için, 2. El sitelerinden bakayım artık. Teşekkürler herkese 🤘🏻

Hocam çok mu FPS düşüşü oluyor PS 4 neslinde. Mesela GoW oynayacağım ben cihazda asıl alma amacım GoW olacak yani 30 sabit oynatır mı bu oyunları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı