PS 5 Digital Edition mı Blue ray mi?

Daha fazla  
PS 5 Digital Edition ile PS 5 Blue ray arasındaki fark nedir? Oyunu mağazalardan CD olarak değil de, PlayStation'un kendi uygulamasından satın alarak PS 5'te oynamayı istiyorum. Sizce hangi modeli almalıyım? Aralarındaki farkları açıklar mısınız? Blue ray alınca, sadece CD takılarak mı oyun oynayabiliyoruz, Mağazadan oyun satın alamıyor muyuz? İkisinde de 4K var mı?

İfadeler: HCI
İkisi de destekler. Aralarındaki tek fark şu: digital olanda cd ile oyun oynamazsın. Cd versiyonunda hem cdli oyun oynayabilirsin hem dijital olarak oynarsın.

İkisi de destekler. Aralarındaki tek fark şu: digital olanda cd ile oyun oynamazsın. Cd versiyonunda hem cdli oyun oynayabilirsin hem dijital olarak oynarsın.
CD edition alırsan 2. el CD bulabilirsin PS4 CD'si de çalıştırır. Ve oyunlar dolar kurundan dolayı pahalılandı.

Ama dediklerine göre CD edition yeterli.

500 lira fark var aralarında. 100 dolar olsa dijital derdim fakat 500 liraya adamlar sana 4K Blu-ray satıyor. Al yani.

500 lira fark var aralarında. 100 dolar olsa dijital derdim fakat 500 liraya adamlar sana 4K Blu-ray satıyor. Al yani.

Zaten ortalama bir oyun 500₺den fazla tutar PS Store'da al. 2. el PS5 oyunu belki çok ucuz olmaz ama PS4 oyunlarını çalıştırabilir.
Mesela 80₺ye 2. el bir oyun bulunabilir belki satan bayiilerde.

Zaten ortalama bir oyun 500₺den fazla tutar PS Store'da al. 2. el PS5 oyunu belki çok ucuz olmaz ama PS4 oyunlarını çalıştırabilir.
1 oyun alırsan büyük ihtimalle fiyat farkı dahil daha az para harcarsın.

İkisi de destekler. Aralarındaki tek fark şu: Digital olanda CD ile oyun oynamazsın. CD versiyonunda hem cdli oyun oynayabilirsin hem dijital olarak oynarsın.

PS5'i dikey konumda tutulmamasını öneren kesimler var. Hangi tarafa doğru yatay tutulmalı sizce? Yanı yana yatırınca CD giriş kısmı alta mı gelmeli üst kısma doğru mu gelmeli?

PS5'i dikey konumda tutulmamasını öneren kesimler var. Hangi tarafa doğru yatay tutulmalı sizce? Yanı yana yatırınca CD giriş kısmı alta mı gelmeli üst kısma doğru mu gelmeli?
Anlatamayacağım için videosunu attım. Dikey için böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CD de ters duramayacağından konsol içinde; sonuç olarak CD kısmı altta demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…