Daha fazla ve detaylı fotoğraf eklersen bakabiliriz böyle anlaşılmıyor. Ne kadara aldınız ve nereden aldınız cihazı? Orijinaldir yüksek ihtimalle olmayacağını zannetmiyorum. Siz cihazın kullanılıp kullanılmadığına dikkat edin. Cihazın ön usb-c port girişlerinin olduğu parlak yüzeye ve arka port girişlerindeki yüzeylere bakın çizikler var mı. Varsa cihazı denemek için açmış olabilir satıcı. Haricinde bir şey olacağını zannetmiyorum. Hayırlı olsun şimdiden.PS5 aldım ithalatcı garantili Slim çift kol, ürünler iyi mi ve orijinal mi?
Daha fazla ve detaylı fotoğraf eklersen bakabiliriz böyle anlaşılmıyor. Ne kadara aldınız ve nereden aldınız? Cihazı? Orijinaldir yüksek ihtimalle olmayacağını zannetmiyorum. Siz cihazın kullanılıp kullanılmadığına dikkat edin. Cihazın ön USB-C port girişlerinin olduğu parlak yüzeye ve arka port girişlerindeki yüzeylere bakın çizikler var mı? Varsa cihazı denemek için açmış olabilir satıcı. Haricinde bir şey olacağını zannetmiyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.