Spatium M480 PCIe 4.0 NVMe M.2 1TB Dahili SSD Bronz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
bu attığım SSD daha iyidir sevdiğim bir kanal da bu SSD'yi PS5 de kullanıyor.
KINGSTON Marka Kingston FURY Renegade 1TB Soğutuculu M.2 2280 NVMe SSD Okuma 7300MB / Yazma 7000MB SFYRSK/1000G Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Kingston Fury Renegade Soğutuculu SSD SFYRSK/1000G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kingston Fury Renegade Soğutuculu SSD SFYRSK/1000G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Doğru söylemek gerekirse ben his PS5 kullanmadım bu işi daha iyi bilenede karışmam yanlış yola itmek istemem ama sevdiğim çoğu kanal MSI M480'i kullandığım için önerdim.
Daha hizli degil de diyelim ki minik farklarla daha hizli veya iyi bir SSD olsun. Arada neredeyse iki kat fiyat farki var mantikli mi sence Fury Renegade gibi bir SSD o fiyata hem de sogutuculu sekilde satiliyorken.