Nuget Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #1 Merhaba, PS5 Slim cihazımda Bluetooth ile AirPods 4 kulaklığımı bağlayamıyorum.
Nuget Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #3 Dongle bağlasak olmaz mı Ben ASUS dongle kullanıyorum da bilgisayarımda.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.322 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #4 Nuget dedi: Dongle bağlasak olmaz mı Ben ASUS dongle kullanıyorum da bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... PS4/5 gibi cihazlara kendinden Dongle içeren kulaklıklar bağlanabiliyor sadece. Bluetooth üzerinden ses sağlanamıyor. Uyumlu olan modellerden birinin fotoğrafı:
Nuget dedi: Dongle bağlasak olmaz mı Ben ASUS dongle kullanıyorum da bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... PS4/5 gibi cihazlara kendinden Dongle içeren kulaklıklar bağlanabiliyor sadece. Bluetooth üzerinden ses sağlanamıyor. Uyumlu olan modellerden birinin fotoğrafı: