PS Activer Hen

enss37

Hectopat
Daha fazla  
Yukios Store kurdum oyunlar sürüm eski oldugu için açılmadı. Yeni sürümü kurmayı denedim. Kuramadım çünkü hata veriyordu neyse deyip geri döndüm. Baktığımda enabled hen actived hene dönüşmüş ve aktive etmeye calistigimda PS donuyor aktive edemedigim icin multimana da giremiyorum. Ne gibi bir çözümü olabilir?

HEN'i, ps3xploit sitesi ile tekrar kurmayı deneyebilirmisin ?
İlk önce HFW güncellemesini yap ve HEN silinsin ve merak etme HEN dışında hiç bir şey silinmez konsolundan.

Yukios Store kurdum oyunlar sürüm eski oldugu için açılmadı. Yeni sürümü kurmayı denedim. Kuramadım çünkü hata veriyordu neyse deyip geri döndüm. Baktığımda enabled hen actived hene dönüşmüş ve aktive etmeye calistigimda PS donuyor aktive edemedigim icin multimana da giremiyorum. Ne gibi bir çözümü olabilir?
Yukios store içinde hen olduğu için iki hen olunca iş bir yere sarıyor The BF arkadaşımızın dediği gibi yapın malum çok çekti uzerimden sağolasin yardım etti o kadar bende aynı sorunu yaşamıstım
HEN'i, ps3xploit sitesi ile tekrar kurmayı deneyebilirmisin ?
İlk önce HFW güncellemesini yap ve HEN silinsin ve merak etme HEN dışında hiç bir şey silinmez konsolundan.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı