PARSBEY Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 42 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 Merhaba. Ben PlayStation kullanıcısıyım ve bu uygulama telefonumda da var. Mesajlar kısmına girip arkadaşıma SS atacaktım fakat şöyle bir hata veriyor. Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
Merhaba. Ben PlayStation kullanıcısıyım ve bu uygulama telefonumda da var. Mesajlar kısmına girip arkadaşıma SS atacaktım fakat şöyle bir hata veriyor. Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
X Xayahh Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 bişeyler ters gitti demek istiyor sil yükle Artı 0 Eksi
KS KS PARSBEY Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 42 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #3 Xayahh dedi: Bir şeyler ters gitti demek istiyor sil yükle. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hatayı teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Xayahh dedi: Bir şeyler ters gitti demek istiyor sil yükle. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hatayı teşekkür ederim.
X Xayahh Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #4 np kardeşim Artı 0 Eksi