Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.265 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:50 #1 Dostlar merhaba. Yeni çıkacak PS6’yı da göz önünde bulundurarak hangisini seçmeliyim? Genelde monitörler 27 inç civarı olduğu için 2k ve 4k arası çok fark eder mi emin olamadım. Bir de OLED monitörün yanma riski falan varsa diye çekiniyorum.
Dostlar merhaba. Yeni çıkacak PS6’yı da göz önünde bulundurarak hangisini seçmeliyim? Genelde monitörler 27 inç civarı olduğu için 2k ve 4k arası çok fark eder mi emin olamadım. Bir de OLED monitörün yanma riski falan varsa diye çekiniyorum.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.544 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 14:02 #2 2K OLED.
aliuyar.a Yoctopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:02 #3 Leon Dayı dedi: 2K OLED. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 801 Çözümler 5 Bugün 14:09 #4 Canim babacim, 4K 120 Hz OLED TV alman gerekir.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.265 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:09 #5 Leon Dayı dedi: 2K OLED. Genişletmek için tıkla... aliuyar.a dedi: Kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Dostlar bu yanma riskine ne diyorsunuz? Öyle bir durum olur mu?
Leon Dayı dedi: 2K OLED. Genişletmek için tıkla... aliuyar.a dedi: Kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Dostlar bu yanma riskine ne diyorsunuz? Öyle bir durum olur mu?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.544 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 14:10 #6 Babaci dedi: Dostlar bu yanma riskine ne diyorsunuz? Öyle bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Babaci dedi: Dostlar bu yanma riskine ne diyorsunuz? Öyle bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 4.094 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:20 #7 2k OLED
aliuyar.a Yoctopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:57 #8 Bazı üreticiler ekrana otomatik kapatma koyuyor. Sanmıyorum yanacağını ama ilk aldığında ölü pixel testi yapmanı öneririm tarayıca birçok site var.
Bazı üreticiler ekrana otomatik kapatma koyuyor. Sanmıyorum yanacağını ama ilk aldığında ölü pixel testi yapmanı öneririm tarayıca birçok site var.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.265 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:22 #9 aliuyar.a dedi: Bazı üreticiler ekrana otomatik kapatma koyuyor. Sanmıyorum yanacağını ama ilk aldığında ölü pixel testi yapmanı öneririm tarayıca birçok site var. Genişletmek için tıkla... Otomatik kapatma derken? Kullanılmadığı zaman fişten çekmek falan mı gerekiyor ya da kapatmak?
aliuyar.a dedi: Bazı üreticiler ekrana otomatik kapatma koyuyor. Sanmıyorum yanacağını ama ilk aldığında ölü pixel testi yapmanı öneririm tarayıca birçok site var. Genişletmek için tıkla... Otomatik kapatma derken? Kullanılmadığı zaman fişten çekmek falan mı gerekiyor ya da kapatmak?