sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Haziran 2021 #1 İptal et diyorum hala gözüküyor. Ödeme yöntemlerini de kaldırdım para çeker mi? İlk kez aldım bu arada bu 14 günlük denemeyi. Lütfen yardımcı olun @Akif hocam siz anlarsınız bir baksanız çok iyi olur.
İptal et diyorum hala gözüküyor. Ödeme yöntemlerini de kaldırdım para çeker mi? İlk kez aldım bu arada bu 14 günlük denemeyi. Lütfen yardımcı olun @Akif hocam siz anlarsınız bir baksanız çok iyi olur.
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 Kartı sil belki olur.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Haziran 2021 #3 ardabab dedi: Kartı sil belki olur. Genişletmek için tıkla... Kartı sildim.
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 O zaman para çekeceğini sanmıyorum ama siz yine de iptal edin.
Croot Megapat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Türkiye 10 Haziran 2021 #5 14 günlük deneme geri mi geldi ?
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Haziran 2021 #6 ardabab dedi: O zaman para çekeceğini sanmıyorum ama siz yine de iptal edin. Genişletmek için tıkla... Ayarlardanda cüzdan yerinden otomatik yenilemeyi kapattım burada da otomatik yenileme kapatıldı diyor çıkış yapıyorum gene gözüküyor. Croot dedi: 14 günlük deneme geri mi geldi? Genişletmek için tıkla... Yan hesabınızdan alabilirsiniz ana hesapta olmuyor.
ardabab dedi: O zaman para çekeceğini sanmıyorum ama siz yine de iptal edin. Genişletmek için tıkla... Ayarlardanda cüzdan yerinden otomatik yenilemeyi kapattım burada da otomatik yenileme kapatıldı diyor çıkış yapıyorum gene gözüküyor. Croot dedi: 14 günlük deneme geri mi geldi? Genişletmek için tıkla... Yan hesabınızdan alabilirsiniz ana hesapta olmuyor.
Croot Megapat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Türkiye 10 Haziran 2021 #7 sakinolum dedi: Ayarlardanda cüzdan yerinden otomatik yenilemeyi kapattım burada da otomatik yenileme kapatıldı diyor çıkış yapıyorum gene gözüküyor. Yan hesabınızdan alabilirsiniz ana hesapta olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yeni bir hesap açık giriş yaptıktan sonra PS üzerinden mi almam gerekli ?
sakinolum dedi: Ayarlardanda cüzdan yerinden otomatik yenilemeyi kapattım burada da otomatik yenileme kapatıldı diyor çıkış yapıyorum gene gözüküyor. Yan hesabınızdan alabilirsiniz ana hesapta olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yeni bir hesap açık giriş yaptıktan sonra PS üzerinden mi almam gerekli ?
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Haziran 2021 #8 Croot dedi: Yeni bir hesap açık giriş yaptıktan sonra PS üzerinden mi almam gerekli? Genişletmek için tıkla... Evet. @Akif hocam siz bakar mısınız? Son düzenleme: 10 Haziran 2021
Croot dedi: Yeni bir hesap açık giriş yaptıktan sonra PS üzerinden mi almam gerekli? Genişletmek için tıkla... Evet. @Akif hocam siz bakar mısınız?