Hotwheels Unleashed 2 geliyor PLUS'a deneme olarakda 2 saat hakkınız var şuan. Onun dışında Assetto Corsa Competizione var ama ben beğenmedim pek. Şuan EA PLAY indirimde store abonelikler kısmında 39.99 ilk ay NFS bazı oyunları olması lazım içinde bakabilirsiniz. ( 2 kişilik olup olmadıklarını bilmiyorum Unleashed kesin oluyor ama .PS4 Pro aldım ve PS Plus'ta araba oyunu arıyorum. Öneriniz nedir arkadaşlar? Ekran ikiye bölünen tarzdan gibi.
PS4 Pro aldım ve PS Plus'ta araba oyunu arıyorum. Öneriniz nedir arkadaşlar? Ekran ikiye bölünen tarzdan gibi.
Hot Wheels Unleashed 2 geliyor Plus'a deneme olarak da 2 saat hakkınız var şu an. Onun dışında Assetto Corsa Competizione var ama ben beğenmedim pek. Şu an EA Play indirimde Store abonelikler kısmında 39.99 ilk ay NFS bazı oyunları olması lazım içinde bakabilirsiniz. ( 2 kişilik olup olmadıklarını bilmiyorum Unleashed kesin oluyor ama.
Ps plusta yokmuş baktımda malesef hocam.Sanırsam Gran Turismo istediğiniz tarzdaydı.
Plus'ta adamakıllı araba oyunu yok zaten 40 TL'ye EA Play alıp Dirt 5 olması lazımdı onu oynayabilirsiniz.
Tabii ki iki kişilik olmasa soylemezdim zaten CD'li olarak da Gran Turismo Sport veya Store'den Gran Turismo 7 bakabilirsiniz, Dirt gibi WRC yede bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.