brs.97 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 99 19 Kasım 2023 #1 Black Friday dolayisiyla oyunlar indirime girdi ama PS Plus'ta indirim yok sanirim, girer mi bilgisi olan var mı?
Black Friday dolayisiyla oyunlar indirime girdi ama PS Plus'ta indirim yok sanirim, girer mi bilgisi olan var mı?
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 19 Kasım 2023 #3 PS Plus fiyatı indirime girmiyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Kasım 2023 #4 brs.97 dedi: Black Friday dolayisiyla oyunlar indirime girdi ama PS Plus'ta indirim yok sanirim, girer mi bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Girmez ama konsolog indirim ile ilgili bir yayın açmıştı, umarım girer.
brs.97 dedi: Black Friday dolayisiyla oyunlar indirime girdi ama PS Plus'ta indirim yok sanirim, girer mi bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Girmez ama konsolog indirim ile ilgili bir yayın açmıştı, umarım girer.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 19 Kasım 2023 #5 Gireceğini sanmıyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Kasım 2023 #7 Şebnem Ferah dedi: Girmez ama konsolog indirim ile ilgili bir yayın açmıştı, umarım girer. Genişletmek için tıkla... brs.97 dedi: Nasıl bu kadar eminsiniz Genişletmek için tıkla... Ben emin değilim ama girmez yine zanlımca, ha girse çok iyi olur bu aralıkta yıllık aboneliğim bitiyor. Konsolog indirim ile ilgili bir yayın açtı dün, yayını izlemedim girer veya girmez şeklinde fikrini belirtmiştir. Onu izleyebilirsin.
Şebnem Ferah dedi: Girmez ama konsolog indirim ile ilgili bir yayın açmıştı, umarım girer. Genişletmek için tıkla... brs.97 dedi: Nasıl bu kadar eminsiniz Genişletmek için tıkla... Ben emin değilim ama girmez yine zanlımca, ha girse çok iyi olur bu aralıkta yıllık aboneliğim bitiyor. Konsolog indirim ile ilgili bir yayın açtı dün, yayını izlemedim girer veya girmez şeklinde fikrini belirtmiştir. Onu izleyebilirsin.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 19 Kasım 2023 #8 Geçen sene yurt dışında girmişti ancak bizde ucuz olduğu için girmemişti. Bu sene zam sonrası girsin artık dedim ama hala yok
Geçen sene yurt dışında girmişti ancak bizde ucuz olduğu için girmemişti. Bu sene zam sonrası girsin artık dedim ama hala yok
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Kasım 2023 #9 brs.97 dedi: Black Friday dolayisiyla oyunlar indirime girdi ama PS Plus'ta indirim yok sanirim, girer mi bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Girdi diye biliyorum. Kaynak- PlayStation Plus'da sadece 12 aylık üyeliklere indirim
brs.97 dedi: Black Friday dolayisiyla oyunlar indirime girdi ama PS Plus'ta indirim yok sanirim, girer mi bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Girdi diye biliyorum. Kaynak- PlayStation Plus'da sadece 12 aylık üyeliklere indirim