Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 6 Nisan 2021 #1 Selamlar, kafayı yemek üzereyim. PS Plus satın alacağım fakat ininal kartı sistem kabul etmiyor bir türlü. Bütün bilgilerim doğru olmasına rağmen kredi/banka kartı bilgilerinizi kontrol edin yazıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı acaba?
Selamlar, kafayı yemek üzereyim. PS Plus satın alacağım fakat ininal kartı sistem kabul etmiyor bir türlü. Bütün bilgilerim doğru olmasına rağmen kredi/banka kartı bilgilerinizi kontrol edin yazıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı acaba?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 Ben bilgileri yazarken yanlışlıkla boşluk bırakmışım başa. Onu değiştirdiğimde olmuştu. İsmini hepsini büyük falan yaz. Artı 0 Eksi
Ben bilgileri yazarken yanlışlıkla boşluk bırakmışım başa. Onu değiştirdiğimde olmuştu. İsmini hepsini büyük falan yaz.
KS KS Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 6 Nisan 2021 #3 Yang Mills dedi: Ben bilgileri yazarken yanlışlıkla boşluk bırakmışım başa. Onu değiştirdiğimde olmuştu. İsmini hepsini büyük falan yaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ismimi büyük yazarak mı deneyeyim ? Artı 0 Eksi
Yang Mills dedi: Ben bilgileri yazarken yanlışlıkla boşluk bırakmışım başa. Onu değiştirdiğimde olmuştu. İsmini hepsini büyük falan yaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ismimi büyük yazarak mı deneyeyim ?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Münyr dedi: Nasıl yani ismimi büyük yazarak mı deneyeyim ? Genişletmek için tıkla... Ahmet KARAMAN, Ahmet Karaman şeklinde yazmayı deneyin. İsmi salladım. Artı 0 Eksi
Münyr dedi: Nasıl yani ismimi büyük yazarak mı deneyeyim ? Genişletmek için tıkla... Ahmet KARAMAN, Ahmet Karaman şeklinde yazmayı deneyin. İsmi salladım.