PS Store niye bu kadar pahalı?

uygr12

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PS 5 sahibiyim, Plus var bayağı iyi oluyor, çok oyun ihtiyacım yok ama fiyatlar aşırı pahalı. Şimdi şöyle şunu biliyorum, PS ülkemizde dolar/euro kuru çok oynak olduğu için normal euro, dolar fiyatından fazla fiyat koyuluyor ama yine fiyatlar çok fazla bakıyorum yeni çıkan Wukong oyunu PS Store'de 2500 TL Epic Games'te 1500. Bunun sebebi nedir?

Avrupa fiyatından satmayı tercih etmişler. PS Store her zaman bu şekilde daha pahalıya sattı. Zamanında Türkiye fiyatları konusunda bir açıklama yapmışlardı. "Fiyatları İngiltere PS belirliyor" diye. Lakin sonrasında İngiltere PS bu haberi de yalanlamıştı. Büyük ihtimalle PS Store Türkiye fiyatlarını belirleyen kişi sorumlu tamamen.

Avrupa fiyatından satmayı tercih etmişler. PS Store her zaman bu şekilde daha pahalıya sattı. Zamanında Türkiye fiyatları konusunda bir açıklama yapmışlardı. "Fiyatları İngiltere PS belirliyor" diye. Lakin sonrasında İngiltere PS bu haberi de yalanlamıştı. Büyük ihtimalle PS Store Türkiye fiyatlarını belirleyen kişi sorumlu tamamen.
Bundan sonra direkt dolar kurumdan satılsa daha ucuz yani

Technopat Haberler

Geri
Yukarı