E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:01 #1 İndirimde FC 26 almaya çalışırken bu hatayı veriyor, ne yapmam lazım? Kartım Yapı Kredi, PS Plus EA Play abonelikleri alırken hiç hata vermiyordu. PS Store'den ilk defa oyun alacağım, bu hatayı verdi.
İndirimde FC 26 almaya çalışırken bu hatayı veriyor, ne yapmam lazım? Kartım Yapı Kredi, PS Plus EA Play abonelikleri alırken hiç hata vermiyordu. PS Store'den ilk defa oyun alacağım, bu hatayı verdi.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.468 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:10 #2 Cüzdan üzerinden almayı denedin mi?
E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:22 #3 Yerayay dedi: Cüzdan üzerinden almayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Cüzdana para eklemeye çalışınca da aynı hatayı veriyor.
Yerayay dedi: Cüzdan üzerinden almayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Cüzdana para eklemeye çalışınca da aynı hatayı veriyor.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.468 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:23 #4 @eemirglr kartın altyapısı nedir?
E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:24 #5 Yerayay dedi: @eemirglr kartın altyapısı nedir? Genişletmek için tıkla... Yapı Kredi Mastercard.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.468 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:27 #6 @eemirglr kartını yeni eklemedin değil mi?
E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:28 #7 Yerayay dedi: @eemirglr kartını yeni eklemedin değil mi? Genişletmek için tıkla... Sabah denediğimde 2 hafta önce eklemiştim ama sonra tekrar denemek için kartı silip yeniden ekledim.
Yerayay dedi: @eemirglr kartını yeni eklemedin değil mi? Genişletmek için tıkla... Sabah denediğimde 2 hafta önce eklemiştim ama sonra tekrar denemek için kartı silip yeniden ekledim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.468 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:29 #8 @eemirglr şimdi bı VPN ile dene istersen veya yarın sabah tekrar almayı dene, 24 saat geçsin bir.
E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:32 #9 Yerayay dedi: @eemirglr şimdi bir VPN ile dene istersen veya yarın sabah tekrar almayı dene, 24 saat geçsin bir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum.
Yerayay dedi: @eemirglr şimdi bir VPN ile dene istersen veya yarın sabah tekrar almayı dene, 24 saat geçsin bir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum.