Çözüldü PS Vita 2000 Slim'de Minecraft Hangi Sürüm?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Terreshie

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz
Meslek
Öğrenci
Evdeki oyun performansımı arttırabilmek ve dışarda da devam edebilmek için PS Vita 2000 Slim almayı planlıyorum ve Minecraft'da dahil olmak üzere bir sürü oyun için planlarım var ama oyunların sürümlerinin nerde kaldığını ya da güncel sürümlerini yüklemenin mümkün olup olmadığını bilmiyorum. Bu konuda beni aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürüm olarak masaüstünün karşılığı olarak 1.13 yani su-altı güncellemesi. PS3 ve VITA sürümlerinde dünya sınırlı(boyut olarak) ve başka platformlar arasında çapraz oynanışa izin verilmiyor.
Ben 1.12 diye biliyorum üstteki arkadaşın bahsettiği gibi 1.13'de olabilir tak emin değilim fakat bu civarlarda bir sürüm. Güncel sürümleri atamazsınız bence eski sürümler daha zevkli yinede sizin kararınız.

Vita çok eski bir alet ve çok da başarılı değil. Güncel oyunlar oynamak ve seyyar cihaz almak istiyorsanız, Legion Go yu bekleyebilir ya da Steam deck alabilirsiniz.

Hocam en son 1.13 geldi legacy konsol edition var ps vitada mc oynanmaz. Fazla düsünmeyin mc için telefondan bile daha iyi oynarsınız.

@591529 hocam niye dislike attınız? Vitada mc oynanmaz ki. Legacy konsole edition çok kötü.

Hocam benim gibi legacy edition seven çok kişi var. Online için derseniz katılırım fakat benim için dünyanın kısıtlılığı dışında bedrockdan daha iyi. Bence son sürümlerde gereksiz eklemeler ile biraz bozdular. Legacy edition teması ile olsun müzikleri ile olsun PS3 Xbox 360 sürümlerinde 4 kişilik co-op seçeneği olsun severek oynardım.

Bahsettiğiniz alet 6000 TL civarında sarı sitede. Çok eski alet, ne kadarı çalışıyor, ne kadar çalışacak belli değil.

Evet hocam ben de severim zamanında çok oynadım ama artık oynanabilecek seviyenin altında.

Evet hocam ben de severim zamanında çok oynadım ama artık oynanabilecek seviyenin altında.
Peki. Öyleyse konu sahibi arkadaş eski sürüm olduğuna dikkat etsin. Nostalji için biçilmiş kaftan fakat günümüzde gerçekten kısıtlılık sunuyor.

Bahsettiğiniz alet 6000 TL civarında sarı sitede. Çok eski alet, ne kadarı çalışıyor, ne kadar çalışacak belli değil.
Eski fakat makina zorlanmadan içersindeki oyunları açıyor kasma yapmıyor gönül rahatlıyla eğer temizse alınabilinir bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…