Эмре Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2017 #1 Merhabalar. PS Vita almayı düşünüyorum. Nereden alabilirim? Sony'de nereden alabilirime tıklayınca sadece Sony mağazaları gözüküyor. Ayrıca almaya değer mi? PS Vita Trinity çıkacak diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2017
Merhabalar. PS Vita almayı düşünüyorum. Nereden alabilirim? Sony'de nereden alabilirime tıklayınca sadece Sony mağazaları gözüküyor. Ayrıca almaya değer mi? PS Vita Trinity çıkacak diyorlar.
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2017 #2 Spotçulardan alabilirsin, Yazıcıoğlu/Kadıköy gibi.
Эмре Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2017 #3 PunishmentGazi dedi: Spotçulardan alabilirsin, Yazıcıoğlu/Kadıköy gibi. Genişletmek için tıkla... Ben onlara güvenmiyorum. Sahte olmama garantisi yok.
PunishmentGazi dedi: Spotçulardan alabilirsin, Yazıcıoğlu/Kadıköy gibi. Genişletmek için tıkla... Ben onlara güvenmiyorum. Sahte olmama garantisi yok.