The Awesimum Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 239 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:10 #1 Bu ay içinde PS VR2 alacağım, oyunlar için liste oluşturuyorum. Bu benim ilk deneyimim olacak bundan dolayı şunu kesinlikle oynamalısın listene kesinlikle ekle dediğiniz oyunlar neler?
Bu ay içinde PS VR2 alacağım, oyunlar için liste oluşturuyorum. Bu benim ilk deneyimim olacak bundan dolayı şunu kesinlikle oynamalısın listene kesinlikle ekle dediğiniz oyunlar neler?
Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 866 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Dünya Pazar 21:16 #2 Minecraft.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.311 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Kaliforniya, Santa Barbara Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek Pazar 21:19 #3 Gran Turismo 7.
The Awesimum Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 239 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:22 #4 Mamistv1 dedi: Gran Turismo 7. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi mutlaka öneriyor, anlaşılan GT7 için bir de direksiyon seti çekmek gerekecek.
Mamistv1 dedi: Gran Turismo 7. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi mutlaka öneriyor, anlaşılan GT7 için bir de direksiyon seti çekmek gerekecek.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.311 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Kaliforniya, Santa Barbara Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek Pazar 21:23 #5 The Awesimum dedi: Çoğu kişi mutlaka öneriyor, anlaşılan GT7 için bir de direksiyon seti çekmek gerekecek. Genişletmek için tıkla... VR2 için çok kaliteli bir oyundur. Tabii set olmadan tadı fazla çıkmaz. Eğer bütçeniz varsa ikinci elden ucuza G29 ile işi çözersiniz.
The Awesimum dedi: Çoğu kişi mutlaka öneriyor, anlaşılan GT7 için bir de direksiyon seti çekmek gerekecek. Genişletmek için tıkla... VR2 için çok kaliteli bir oyundur. Tabii set olmadan tadı fazla çıkmaz. Eğer bütçeniz varsa ikinci elden ucuza G29 ile işi çözersiniz.