Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Uzun zamandır istediğim bir konsol alma fikrim vardı. PS2'de karar kıldım. Ancak hayatımda 1-2 kere PS cafe dışında hiçbir yerde PS oynamadım ve donanımı-mekaniği hakkında da en ufak bir fikrim yok. Tamirle uğraştırmayacak bir cihaz istiyorum. Elimde 2 tane VGA girişli monitör ve eski bir LCD televizyon var (eski görüntü aktarma kablolarını muhtemelen destekliyordur çünkü 2008'den kalma bir TV) aynı zamanda oyunlar için elimde 30-40 adet DVD mevcut.
Kısaca isteğim PS2 alıp mümkün olan oyunları tabii ki kendim alacağım ancak bulması çok zor veya imkansız gibi olan oyunları kendi imkanlarımda DVD'ye yükleyip onunla oynayacağım. Hobi amaçlı aldığım için uğraştırır vs çok önemli değil. Tek kriter olabildiğince az maliyetle sorun yaşamadan kullanabileceğim bir PS2 sahibi olmak kozmetiği umurumda değil.
Bakmam gereken şeyler neler ve dediğim gibi TV'ye kurup DVD'ye yüklediğim oyunları oynamam mümkün müdür?
Kısaca isteğim PS2 alıp mümkün olan oyunları tabii ki kendim alacağım ancak bulması çok zor veya imkansız gibi olan oyunları kendi imkanlarımda DVD'ye yükleyip onunla oynayacağım. Hobi amaçlı aldığım için uğraştırır vs çok önemli değil. Tek kriter olabildiğince az maliyetle sorun yaşamadan kullanabileceğim bir PS2 sahibi olmak kozmetiği umurumda değil.
Bakmam gereken şeyler neler ve dediğim gibi TV'ye kurup DVD'ye yüklediğim oyunları oynamam mümkün müdür?
Son düzenleyen: Moderatör: