PS2 nasıl oyun yüklenir?

USB ile oynamak için illa DVD'ye uLaunch. Elf yazdırmam mı gerek?
Evet uLaunch.elf PS2 için dosya yöneticisi.
Yani bir de şu tarafından bak sadece 1 DVD kullanacan bu işlem için bayağı oyun oynayacan. Bu arada depolama aygıtı olarak ne kaç GB boyutlu bir aygıt kullanacaksın?

Son düzenleme:
Evet uLaunch. Elf PS2 için dosya yöneticisi.
Yani bir de şu tarafından bak sadece 1 DVD kullanacan bu işlem için bayağı oyun oynayacan. Bu arada depolama aygıtı olarak ne kaç GB boyutlu bir aygıt kullanacaksın?

Bilmiyorum ya 16 ya da 32 GB flash bellek alacağım.

32 GB alırsan 6-12 adet oyun yükleyebilirsin. Yani 1 DVD ile 6-12 adet oyun oynayacaksın. DVD'yi 1 defa kullanıcan daha kullanmana gerek kalmayacak Free MC Boot'u kurduktan sonra.

UltraISO ile diske 4X ile yazdırmayı deniyorum yazma hatası veriyor. Başka programla yazsam ya da 4X olarak yazmasam bir zararı olur mu?

Tamamdır. Çok oynamayacağımız için 3-4 tane DVD alıp direkt DVD'lere oyun atacağız.
Tamamdır. Çok oynamayacağımız için 3-4 tane DVD alıp direkt DVD'lere oyun atacağız.

3 tane DVD aldım HP marka. UltraISO ile GTA San Andreas yazdırdım 6X olarak(4X yoktu) %4 oldu sonra iptal oldu. Sonra bir tane daha diski Windows'un kendi disk yazma yöntemiyle yazdım o da disk tamamlanıyorda %90'da çöktü.

Son düzenleme:
3 tane DVD aldım HP marka. UltraISO ile GTA San Andreas yazdırdım 6X olarak(4X yoktu) %4 oldu sonra iptal oldu. Sonra bir tane daha diski Windows'un kendi disk yazma yöntemiyle yazdım o da disk tamamlanıyorda %90'da çöktü.

Hocam o zaman sizin DVD yerinde sıkıntı var. İnternet kafe gibi bir yerlere gidip DVD yazdırın.

Hocam o zaman sizin DVD yerinde sıkıntı var. İnternet kafe gibi bir yerlere gidip DVD yazdırın.
uLaunch elf yazdırdık ama ya ekran siyahta kalıyor ya da rsod veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…