Çizilmiş sanırım oyun yüklenirken sesler donuyor, görüntü donuyor kısaca takılıyor.Şu an neden olmuyor?
Arkası mor renkli.
Çizilmiş sanırım oyun yüklenirken sesler donuyor, görüntü donuyor kısaca takılıyor.Şu an neden olmuyor?
Çizilmiş sanırım oyun yüklenirken sesler donuyor, görüntü donuyor kısaca takılıyor.
Hocam valla bilmiyorum ama crack'li olup olmadığını ama üstündeki yazı bile kalemle yazılmış.PS 2 niz crack'limi değilse oyun yükleyemzesiniz .
Hocam vallahi bilmiyorum ama gerçek olduğunu sanmıyorum üstündeki yazı bile kalemle yazılmış.
Yok hocam fotoğraftaki CD'yi kuzenim vermişti çok eskiden. Bilmiyorum nasıl yapmış.DVD'ye mi yazdırdın oyunu? Eğer yazdırırken en düşük hızda yazdırmadıysan ondan da donuyor olabilir.
Çok denedik hocam çalışmadı. Sadece ninja kaplumbağalar çalışıyor. Zaten babamın eskiden PS dükkanı vardı. Şimdiki internet kafeler gibi. PS2 ve PS3'ümüz varmış. Sonra satmış babam bize de PS2'yi almış. Sordum babama PS2'de korsan oyun oynatıyordu dedi.Bu DVD daha önce çalışıyorsa PS2'niz çipli. Siz söylediğim yöntemle Poweriso kullanarak en düşük hızda DVD'ye yazmayı deneyin. Çalışmayan DVD'yi de ıslak mendil ve kolonya yardımıyla bi temizleyin bakalım belki kendine gelir.
Abi GTA SA'yı indirdimde nasıl kuracağım bu ISO üzeründen yardım eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.