CHRİS W4LKER
Decapat
Evet yapacak bir şey yok.O zaman biraz bekliceksin.
Evet yapacak bir şey yok.O zaman biraz bekliceksin.
Dediğim gibi, zmod1 sitesinden hen indirmem ama bir şey soracağım. Mesela diyelim adamın verdiği 4.89 "HFW" sürümünü kurduk. 4.89 hfw'ye 4.88 "HEN" yükleyebilir miyiz?Sorun olmaz
Eki Görüntüle 1389555
@393060 adlı arkadaşımız zaten benim açtığım bir konuya mesaj atmıştı ekran görüntüsünü attım yeni.
Dediğim gibi, zmod1 sitesinden hen indirmem ama bir şey soracağım. Mesela diyelim adamın verdiği 4.89 "HFW" sürümünü kurduk. 4.89 HFW'ye 4.88 "HEN" yükleyebilir miyiz?
Dandik ise sıkıntı işte. Neyse ya ben ps3xploit.com'u bekleyeyim en iyisi.Hiç bilmiyorum ama bence olmaz zmod1'den indirin sorun çıkmaz tek sorun HFW biraz dandik.
Önemli olan hfw o iyise heni nerden indirirsin indir hepsi aynı oluyor.Dandik ise sıkıntı işte. Neyse ya ben ps3xploit.com'u bekleyeyim en iyisi.![]()
Hmm. Sizce en sağlam hfw nereden indirebilirim?Önemli olan hfw o iyise heni nerden indirirsin indir hepsi aynı oluyor.![]()
Yok hocam illa istemiyorum sağlam hfw çıksın öyle yükleyeyim.Ne yalan söylim ben bak hele ps3, hepsi bir arada, recep cubidik gibi bu kanallardan araştırma yapıyorum bu kanallar nerden indirmişse sende oradan indir kesinlikle güvenlidir.
Ama şu anki hfw biraz dandik piyasada 2, 3 yerde var zaten bu kanallarda oralardan alıyordur diye düşünüyorum büyük ihtimal hepsi sorunludur bence hfw şimdi indirmeyin ama illa oyunumu oynamak istiyorum derseniz bence bir sorun yok.
Bencede öyle yapYok hocam illa istemiyorum sağlam hfw çıksın öyle yükleyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.