PS3 4.89 hen ne zaman çıkar?

Daha geliştirilmesi aşamasında. Şahsen güncellemenizi tavsiye etmem bir çok uyumsuzluk problemi çıkacak çünkü.

Bu siteyi bilmem ama kanalı diyorsan benim PS3 ile ilgili öğrendiğim her şeyin %85'ni oradan öğrendim.
Yani hfw iyi eminim.
Hocam kanalın açıklama da verdiği link bc.cv forum bile yasaklamış o siteyi. O yüzden vc yerine cv yazdım. Kesinlikle o linke tıklayıp indiremem. O site bir sürü reklam barındırıyor. Adguard olmasına rağmen site bir sürü yanıltıcı reklam çıkarıyor. Virüs bulaştırmadan asıl siteye geçmek imkansız resmen. O yüzden "hepsibirarada" kanalının verdiği hfw'yi indiremem.

Bilemiyorum benim güvendiğim bir yer
Bundan sonra büyük ihtimal ban yicem ama

K
İlk linke git reklamları kapat yeni sekmede reklam açıyor onu da kapat sonra sitedesin.

Son düzenleme:
Yanlış bir şey yapıp virüs yerim diye söylüyorum. Sıkıntı çıkabilir. Çok yanıltıcı reklamlar var.
Siz bana direkt mediafire linkini atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Yanlış bir şey yapıp virüs yerim diye söylüyorum. Sıkıntı çıkabilir. Çok yanıltıcı reklamlar var.

Siz bana direkt MediaFire linkini atabilir misiniz?

Tamam.

Hocam çok sağolun da bir şey daha soracağım. Bu hepsi bir arada kanalının thanos v12 videosu var. O mağaza 4.89 a indirilebiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…