PS3 4.89 hen ne zaman çıkar?

Sorun olmaz
Screenshot_20220516_161701_com.technopat.net.jpg

@393060 adlı arkadaşımız zaten benim açtığım bir konuya mesaj atmıştı ekran görüntüsünü attım yeni.

Ne yalan söylim ben bak hele ps3, hepsi bir arada, recep cubidik gibi bu kanallardan araştırma yapıyorum bu kanallar nerden indirmişse sende oradan indir kesinlikle güvenlidir.
Ama şu anki hfw biraz dandik piyasada 2, 3 yerde var zaten bu kanallarda oralardan alıyordur diye düşünüyorum büyük ihtimal hepsi sorunludur bence hfw şimdi indirmeyin ama illa oyunumu oynamak istiyorum derseniz bence bir sorun yok.

Ne yalan söylim ben bak hele ps3, hepsi bir arada, recep cubidik gibi bu kanallardan araştırma yapıyorum bu kanallar nerden indirmişse sende oradan indir kesinlikle güvenlidir.
Ama şu anki hfw biraz dandik piyasada 2, 3 yerde var zaten bu kanallarda oralardan alıyordur diye düşünüyorum büyük ihtimal hepsi sorunludur bence hfw şimdi indirmeyin ama illa oyunumu oynamak istiyorum derseniz bence bir sorun yok.
Yok hocam illa istemiyorum sağlam hfw çıksın öyle yükleyeyim.

Yok hocam illa istemiyorum sağlam hfw çıksın öyle yükleyeyim.
Bencede öyle yap
Aga keşke güncellemseydin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video eski fakat kanal sahibi denemiş bu sürümdede oluyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı