Konsolda hata varsa fabrika ayarlarına döndürmeniz en doğru seçenek zaten hocam.Kablosuz kullanıyorum Wi-Fi'e tekrar bağladım olmadı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyeceğim arkadaş bana bir hesap verdi oyun var diye daha önce de bu hata vardı konsolda.
80028F08 hatasını çözmek için internet bağlantınızı kontrol edin, PS3'ü yeniden başlatın, DNS ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirin, PSN durumunu kontrol edin ve gerekirse port yönlendirme yapın. Bu adımlar sorunu çözebilir.
Ağ bağlantısından çıkartıp tekrar bağlantı kurun bi' hocam. Hiç olmadı yedekleme yaparak konsolu fabrika ayarlarına döndürürsünüz. Son çare olarak da Sony desteği ile iletişime geçmekte fayda var.
Konsolda hata varsa fabrika ayarlarına döndürmeniz en doğru seçenek zaten hocam.Kablosuz kullanıyorum Wi-Fi'e tekrar bağladım olmadı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyeceğim arkadaş bana bir hesap verdi oyun var diye daha önce de bu hata vardı konsolda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.