PS3 "8002F1F9" hatası

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
.
Arkadaşlar, ben PS3'üme 3 yıl önce kırdırmadan oyun yükletmiştim, GTA Online falan oynayabiliyordum.

Gelgelelim 1.5 sene önce de üç beş oyun yüklettim, bana online oynayabilirsin dedikleri halde oynayamıyordum. Üstelik kumanda kablosuz çalışmıyordu. Ben de kablolu internete girmeyi denedim, sanırım bağlanmıştı. Baktım güncelleme gelmiş, "Güncelleme yaparsam muhtemelen çözülür." dedim ve güncellemeyi başlattım. %63'e kadar hiçbirşey olmadı normal ilerledi fakat %64'te takıldı ve 8002F1F9 hatasını verdi. Cihaz her açtığımda döngüye giriyor, güncelleme yapmaya çalışıp yapamayınca reset atıyor ve tekrar yapmaya çalışıyor.

Bunu nasıl çözebilirim?

Wifi arızası olduğu yazıyor internette.
Çözümü de zor gibi. Videoların önizlemelerinde lehim vb. eşyalar var.

Burada birisi senle aynı problemi yaşamış.
Bir bak istersen.
Çözülmüş de.

Wifi arızası olduğu yazıyor internette.
Çözümü de zor gibi. Videoların önizlemelerinde lehim vb. eşyalar var.

Onu bende biliyorum, basit yoldan çözümü var mı onu merak ettim.
@Furkan17TR Siz sanırım PS3 konularında bilgilisiniz hocam, bir bakabilirmisiniz?

Geçmiş olsun. Konsolun kablosuz donanımı arızalanmış. Kumandayı kablosuz kullanamıyor ve internete kablosuz erişim sağlayamıyorsanız dediğim sorun yaşanmıştır. Belki kumandanızda bir sorun olabilir. Cihazın içinin açılması ve düzeltilmesi/değiştirilmesi gerekli.

Geçmiş olsun. Konsolun kablosuz donanımı arızalanmış. Kumandayı kablosuz kullanamıyor ve internete kablosuz erişim sağlayamıyorsanız dediğim sorun yaşanmıştır. Belki kumandanızda bir sorun olabilir. Cihazın içinin açılması ve düzeltilmesi/değiştirilmesi gerekli.

Saolun, evet cihazın wifi chipseti bozulmuş (dediğiniz sorunlar yaşanıyor). Tamirciye vermek -uğraşmak ve para vermek- istemiyorum. Belki evde basit yollarla çözülebilir diye düşünüp konu açmıştım.

Neyse 6 yıl kullandığım makine biraz da PC ile vakit geçireyim :) .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı