PS3 alınır mı?

Bilgisayarım iyi ama hiç PlayStation'um olmadı o yüzden istiyorum.

Xbox 360'da var. Xbox 360 mı iyidir PS3 mü?

Bir de bilgisayarın varsa Xbox almanı tavsiye etmem. Oynayacağın çoğu oyunu zaten bilgisayarda da oynayabileceksin. Özel oyun istiyorsan PS3 almalısın, çok güzel exclusive oyunları var.

Bence alınmaz. PS oyunları iyi hoşta çok saçma fiyatlandırmaları var; yok üyelik ücreti yok oyun ücreti... PC'niz var ise keyfinize bağlı olarak PS kolu alabilirsiniz maksat kolla oynamaksa yoksa boşa masraf yapmayın özellikle ekstra ücretlendirmelerinin yanı sıra kendi fiyatı da gayet yüksek.

Özel oyunları için kesinlikle alınır, Letgo'da 650-700 liraya bulunabiliyor. İsterseniz kırık da alabilirsiniz. Önerilerim:

Mortal Kombat Komplete Edition
Gran Turismo 5
LBP Karting

Seversen bu oyunlarla en az 1-2 ay geçirilir. Gran Turismo oynayacaksan direksiyon da alabilirsin.

Alınır kırık almanızı öneririm istediğiniz oyunu yükleyip oynarsınız bilgisayara kol takıp oynamak PS tadını vermez fiyatları pahalı değil ucuza bulabilirsin oyun.
Şu kırık oyunlar nasıl yükleniyor anlamadım gitti. 10 yıl boyunca öğrenemedim ve burada da öğrenemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…