kemalipektc
Femtopat
Daha fazla
Uzun bir süre yani 2012'den bu yana PC veya PS almadım. Bu yüzden GTA 4, GTA 5, RDR gibi oyunları oynamadım ve içimde hep bir ukte kaldı. Ben de "Oynamadığın oyun, yeni oyundur." diyerek 35K PC'ye vermeden önce bir PS3 alayım, oynamadığım oyunları bitireyim dedim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Öyle aman aman bir FPS beklentim yok çünkü daha iyisini kullanmadım, oyun oynamadım yani aldığım cihazlarda.
Savcılık personeli bir abi var, Slim kasa PS3 kırık, 320 GB. 4500 TL'den ilan vermiş, 4000 TL'ye falan anlaşırız gibi. "Ben anlamam, kardeşimindi, sıkıntısı yok." diyor ama "Gel bir bak, dene 2-3 saat." dedi. Adamın yeri, yurdu, telefonu belli ve adliyeye davet etti. Çok şüphe oluşturmadı ama yine de desteğiniz lazım.
Sorularım şunlar:
Savcılık personeli bir abi var, Slim kasa PS3 kırık, 320 GB. 4500 TL'den ilan vermiş, 4000 TL'ye falan anlaşırız gibi. "Ben anlamam, kardeşimindi, sıkıntısı yok." diyor ama "Gel bir bak, dene 2-3 saat." dedi. Adamın yeri, yurdu, telefonu belli ve adliyeye davet etti. Çok şüphe oluşturmadı ama yine de desteğiniz lazım.
Sorularım şunlar:
- Almak mantıklı mı?
- Alırken nelere bakmalıyım?
- Dikkat etmem gereken noktalar nedir?