PS3 alırken nelere bakılmalı?

kemalipektc

Femtopat
Daha fazla  
Uzun bir süre yani 2012'den bu yana PC veya PS almadım. Bu yüzden GTA 4, GTA 5, RDR gibi oyunları oynamadım ve içimde hep bir ukte kaldı. Ben de "Oynamadığın oyun, yeni oyundur." diyerek 35K PC'ye vermeden önce bir PS3 alayım, oynamadığım oyunları bitireyim dedim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Öyle aman aman bir FPS beklentim yok çünkü daha iyisini kullanmadım, oyun oynamadım yani aldığım cihazlarda.

Savcılık personeli bir abi var, Slim kasa PS3 kırık, 320 GB. 4500 TL'den ilan vermiş, 4000 TL'ye falan anlaşırız gibi. "Ben anlamam, kardeşimindi, sıkıntısı yok." diyor ama "Gel bir bak, dene 2-3 saat." dedi. Adamın yeri, yurdu, telefonu belli ve adliyeye davet etti. Çok şüphe oluşturmadı ama yine de desteğiniz lazım.

Sorularım şunlar:

• Almak mantıklı mı?
  • Alırken nelere bakmalıyım?
  • Dikkat etmem gereken noktalar nedir?
Şimdiden teşekkür ederim.

Maksatın eski oyunlar dahil oyun oynamaksa Xbox series s alınması gereken en dandik cihaz bence. Ama Playstation oyunları sevdası varsa iş değişir. Param yoksa 4kya ps3 yerine 4.5kya xbox one s alırım

PS3'de GTA 5 bitirmiştim hala daha PS3 ile oynuyorum gayet zevkli. İyi bir tercih yapmışsınız. PS4'e verecek paranız yoksa kesinlikle PS3 alın. PS3 slim de gayet iyi tercih bu aradaö Fat kasalardan 10 kat daha iyi.

Bakacağınız şeyler öncelikli olarak kollar. Çakma olması önemli değil, orijinal kol zaten fazla kalmadı. Yarış oyunu vs. varsa ya da GTA 5 araba sürme, analogu test et. Kozmetik olarak konsolda bir sıkıntı var mı onu iyice kontrol edin.

Ondan sonra PS3 fan sesini kontrol et. Normalde ilk başta fan sesi az gelir 15-20 dakika sonra yavaş yavaş artar. Isınmasına bakın. 1 saat dene fan sesi artmış olacak normal gayet. Isınma da olacak eğer elini yakıyorsa bi sıkıntı olabilir dikkat et. Ben 4-5 saat aralıksız oynuyordum elimi yakmıyordu, yine sıcaktı ama fırın gibi değil.

İlanda verdiği bilgileri kontrol edin Depolama, oyunlar vs.

Fiyat 1 tık çok gibi en fazla 3500 TL verilir gerçi o bile fazlada neyse eski oyunları oynamak istiyorsanız mesela PES 2014 blur bunlar yeni konsollarda oynayamayacağınız oyunlar merakınız ilginiz varsa alınır tabii ki bende şu an PS 5 kullanıyorum fakat arada girer ilanlara bakarım zamanında 500 TL'ye aldığım şişko kasa PS 3'üm çalınmıştı hala aklımda bir yerlerde alırken bakman gerekenlere gelecek olursak daha önce tamir gördümü kırmızı ışık hatası verdimi vs bunlara bakabilirsin çünkü kırmızı ışık hatası veren cihazlar tamir edilsede 3 5 ay sonra aynısını yaşamayacağının garantisi yok gerçi hiçbir PS 3'ün şu an sağlıklı çalışmasının garantisi yok şu an bir konsol dükkanına gitsen adam ne alır ne de satar PS 3'ü saatli bomba gibi cihazlar ama sevda işi işte.

Xbox Series S deneyimlemiş biri olarak bence PS4 Slim alacak kadar para biriktir hem satması kolay olur hem en az sorunlu kasa. Oynayabildiğin kadar PlayStation exclusive oyun oynar sıkıldığında satarsın. PS3 cidden eskidi.

2000 daha bulabilirsen PS 4 alabilirsin. PS 3 çok eskide kaldı artık.
Katılıyorum, sıfır aldığım PS 3 hala sağlam ve donmadan oyunları oynatabiliyor ancak piyasa bulunanların hiçbirini tavsiye edecek durumda değilim bu cihaz için PS 4 önerimdir.

Fiyat 1 tık çok gibi en fazla 3500 TL verilir gerçi o bile fazlada neyse eski oyunları oynamak istiyorsanız mesela PES 2014 blur bunlar yeni konsollarda oynayamayacağınız oyunlar merakınız ilginiz varsa alınır tabii ki bende şu an PS 5 kullanıyorum fakat arada girer ilanlara bakarım zamanında 500 TL'ye aldığım şişko kasa PS 3'üm çalınmıştı hala aklımda bir yerlerde alırken bakman gerekenlere gelecek olursak daha önce tamir gördümü kırmızı ışık hatası verdimi vs bunlara bakabilirsin çünkü kırmızı ışık hatası veren cihazlar tamir edilsede 3 5 ay sonra aynısını yaşamayacağının garantisi yok gerçi hiçbir PS 3'ün şu an sağlıklı çalışmasının garantisi yok şu an bir konsol dükkanına gitsen adam ne alır ne de satar PS 3'ü saatli bomba gibi cihazlar ama sevda işi işte.

Hocam ayıptır sorması PlayStation'ı nasıl çaldırdınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı