PS3 Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ne için Google'da araştırmıyorsunuz? Burada gelip konu açıyorsunuz? Araştırmak bu kadar mı zor?

Neyse. İmzama bakın. PS3'e 500'den Fazla verilmez.
Google amcada araştırıp açtım konuyu zaten, işe yarar fazla bilgi verilmemiş. İmzan da ki konuyu da araştırma yapmadan önce okumuştum bu arada.
Cihaz iyi duruyor ancak kullanmanız lazım size tavsiyem Letgo ya da bakmanız ve cihazı alırken test edin.
Ay teknolojinin fiyatı fazla yüksek hiç bulaşmayın bence.
Clon model nedir bilmiyorum.
Bu clon model diye söyledikleri cihaz kırılmamış yada kırılamayan PS3'e kırılmış başka cihazdan oyun kopyalama yapıyorlarmış.

Son düzenleme:
Oscar'ı arayıp sordum sattıkları PS3 3000 modelmiş, kırılamayan. Birde sahibinden de bana yakın olan yerdeki ilanlara baktım kırık PS3 satan bulamadım ve en ucuzu ise 500 TL.

Öyle diyorsun da hocam bu adam Ps4 için hiç mi oyun almayacak. Oyunları hesaba katarsanız Ps3 için verilen 1.200 tl ne kadar mantıklı olur görürsünüz sanırım. Benim Ps3'te oynamadığım tonla oyun var ve teker teker bitirmeye çalışıyorum. Ayrıca Ps4 sıfır alınması gereken bir cihaz ama şu an alınmaz çünkü Ps5 çıkacak yakında. Fiyatlar o zaman düşer tabi sadece konsolun fiyatı değil oyunlarında fiyatı düşecektir. Tabi konu sahibi arkadaş oyunlara da para ayırabilirim diyorsa ne alâ buyursun alsın.
Hizmeti iyidir belki bir bilgim yok ama PS3 ler eski cihazlar 600 TL den fazla vermek çok mantıklı değil, üstelik 1200 TL ye zorlarsanız 2.el PS4 bulunabiliyor.

Öyle diyorsun da hocam bu adam Ps4 için hiç mi oyun almayacak. Oyunları hesaba katarsanız Ps3 için verilen 1.200 tl ne kadar mantıklı olur görürsünüz sanırım. Benim Ps3'te oynamadığım tonla oyun var ve teker teker bitirmeye çalışıyorum. Ayrıca Ps4 sıfır alınması gereken bir cihaz ama şu an alınmaz çünkü Ps5 çıkacak yakında. Fiyatlar o zaman düşer tabi sadece konsolun fiyatı değil oyunlarında fiyatı düşecektir. Tabi konu sahibi arkadaş oyunlara da para ayırabilirim diyorsa ne alâ buyursun alsın.
Çok güzel açıklamışsın olayı :D. Üstüne diyebileceğim bir şey yok şuanda :). Bu Clon model kırılamadığı için sanırım ileride temiz sistem kurulunca orijinal oluyordur diye tahmin ediyorum, doğru mudur? zaten benim oynayacağım oyun sayısı 60 ya vardır ya yoktur sadece PS3'te oynanan oyunları bitirdikten sonrasında arkadaşlarımla filan PES ve FİFA oynarım. @Mustafa SOYSAL sizce Clon modeli almak mantıklı mı? adam fiyatı 600-550 civarına indirir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Ps3'te bulunan oyunları oynamadıysanız clon Ps3 alıp içine 90 adet istediğiniz oyunu yükletebilirsiniz. Ps3 oyunlarının hepsini oynadım ben diyorsanız Ps4 almanızı tavsiye ederim tabii ama orjinal almanız daha iyi olacaktır. Ps4'te clon, kopya, "korsan" oyun bence etik değil mükemmel oyunlar var ve hepsi de parasını hakediyor keza Ps3 oyunları da öyle ama sıfır Ps3 bulmak, oyun eklemek, hesap açmak sıkıntılı. Bunları Ps4 için yapmayı planlıyorum. Para verecek durumun varsa Ps4 al, yoksa Ps4'e yaklaşma. [emoji5] Oyunlar çok pahalı çünkü. [emoji852]

Çok güzel açıklamışsın olayı :D. Üstüne diyebileceğim bir şey yok şuanda :). Bu Clon model kırılamadığı için sanırım ileride temiz sistem kurulunca orijinal oluyordur diye tahmin ediyorum, doğru mudur? zaten benim oynayacağım oyun sayısı 60 ya vardır ya yoktur sadece PS3'te oynanan oyunları bitirdikten sonrasında arkadaşlarımla filan PES ve FİFA oynarım. @Mustafa SOYSAL sizce Clon modeli almak mantıklı mı? adam fiyatı 600-550 civarına indirir diye tahmin ediyorum.

Dükkanlar indirim yapmaz. Boşuna beklemeyin.

Kırık makina Yoksa kırılabilir bir Slim kasa yada Fat kasa PS3 alıp kendin kırabilirsin.

Ps3'te bulunan oyunları oynamadıysanız clon Ps3 alıp içine 90 adet istediğiniz oyunu yükletebilirsiniz. Ps3 oyunlarının hepsini oynadım ben diyorsanız Ps4 almanızı tavsiye ederim tabii ama orjinal almanız daha iyi olacaktır. Ps4'te clon, kopya, "korsan" oyun bence etik değil mükemmel oyunlar var ve hepsi de parasını hakediyor keza Ps3 oyunları da öyle ama sıfır Ps3 bulmak, oyun eklemek, hesap açmak sıkıntılı. Bunları Ps4 için yapmayı planlıyorum. Para verecek durumun varsa Ps4 al, yoksa Ps4'e yaklaşma. [emoji5] Oyunlar çok pahalı çünkü. [emoji852]
Dediğim gibi bana yakın olan gidebileceğim bütün ilanlara baktım aralarında kırık makine satan yok, kırık olmasını da geçtim 2000 serisi bir makine bile yok. Bir tek Ay Teknoloji var kırık satan onlarda 900 TL diyor çok pahalı.
Ben bu konuyu açtığımda PS3 alabilecek paradan biraz fazlası vardı şimdi ise 2.el PS4 alabilecek bir para var. Ama dediğiniz gibi sadece PS4 alabilirim ancak oyunlarını almam için beklemem gerekecek yada kırık bir makine alacağım onlarda 2000 TL civarlarında. Ve halihazırda hiç Playstation 3 sahibi olmadım ve oynadığım oyunlar mevcut.

Birde bulduğum PS3 CWF'ler neredeyse her yerde 700 TL.

Son düzenleme:
Benim verdiğim linkteki ürün 1.200 tl o kadar abartılı bir fiyat değil bence. Ürün eski, kırık ve içinde 90 adet oyun var. Hem kendime hemde yeğenime almıştım ben 100 tl daha ucuzdu o zaman. Toplam 2.200 tl para verdim. Bu fiyata çok rahat Ps4 pro alınabilir ama dediğim gibi Ps4 hâlâ güncel ve oyun yapmaya devam edecekler. Oyunların da fiyatı düşmeyecek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı