Satılık PS3, DD3 8GB Ram, Kraken 7.1, CM RS600W, G105 Klavye, Hyper Evo 212, Zowie FK1+, ZA12 ve Rival 300 Fade Fare

• Konuyu başlatan Reiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.567

Reiz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Evli ve memur olmama rağmen iş ve ailemden arta kalan zamanda oyun tutkunu olduğum için, daha öncesinde satın aldığım ama artık kullanmadığım, atıl olarak bekleyen, güncelliğini hala koruyan ve günümüzde hala kullanılan konsol, bilgisayar bileşeni ve oyuncu ekipmanlarını satma kararı aldım. Aşağıya tüm parçaların ayrı ayrı resimlerini ve ayrıntılı bilgilerini ekliyorum.

Cooler Master RS600W Güç Kaynağı - 150TL - SATILDI @boifromasgard
Kutusu, garantisi ve faturası yok. Üründe herhangi bir sorun yok. Anakart sorununu güç kaynağından kaynaklanıyor diye Corsair VS650W güç kaynağı satın aldığım için elimde atıl olarak beklediğinden satılık.

IMG_6760-min.JPG IMG_6759-min.JPG

Gskill Ripjaws DDR3 1600Mhz 8GB RAM (4GBx2) - 250TL 225TL
Kutusu mevcut. Garantisi ve faturası yok. Geçen yıl eski kullandığım sistemi yenilediğim için elimde kalan parçalar. Hiçbir sıkıntısı yok.

IMG_6771-min.JPG IMG_6770-min.JPG

Logitech G105 Klavye - 75TL
Kutusu mevcut. Garantisi ve faturası yok. Çok az kullandığım, sonrasında da kutusunu koyup kaldırdığım bir ürün. Denendi, çalışıyor.

IMG_6762-min.JPG IMG_6761-min.JPG

Razer Kraken 7.1 Kulaklık - 200TL - Forum dışı satıldı.
Kutusu, faturası mevcut. Garantisi yok. Çok severek aldığım bir kulaklık. Ancak, çok fazla kullanmadan kulağımı rahatsız etmesi sebebiyle Cloud II aldığım için atıl olarak beklediğinden satılık.

IMG_6764-min.JPG IMG_6765-min.JPG IMG_6766-min.JPG IMG_6767-min.JPG IMG_6768-min.JPG IMG_6769-min.JPG

Hyper Evo 212 Hava Soğutucu - 100TL - SATILDI @Ayberk6709
Kutusu, garantisi ve faturası yok. 7700K sistemi toplayana kadar kullandığım soğutucu. Tüm parçaları mevcut. Fan üzerinden bulunan tırnakların olduğu bölümü yedekleriyle değiştirdim. Sıfırından farksız diyebilirim.

IMG_6746-min.JPG

Playstation 3 120GB - 500TL 400TL
Kutusu mevcut. Garantisi ve faturası yok. Sürekli orjinal olarak kullanıldı. Hiç bir sorunu yok. Jailbreak yapılmamış temiz ürün. Atıl beklediğinden satılık. Yanında PES2010-11-13-14, God Of War III, Red Dead Redemption ve GTA V oyunları hediyeli!

IMG_6742-min.JPG IMG_6743-min.JPG IMG_6744-min.JPG IMG_6745-min.JPG

Zowie FK1+ - 200TL 175TL
Kutusu, garantisi ve faturası yok. Sorunsuz çalışıyor. Aynı markanın EC serisi elime daha rahat oturduğu için kullanmadığımdan satılık.

IMG_6752-min.JPG IMG_6751-min.JPG IMG_6750-min.JPG

Zowie ZA12 - 200TL 175TL
Kutusu, garantisi ve faturası yok. Sorunsuz çalışıyor. Aynı markanın EC serisi elime daha rahat oturduğu için kullanmadığımdan satılık.

IMG_6753-min.JPG IMG_6754-min.JPG IMG_6755-min.JPG

Steelseries Rival 300 Fade CS GO - 175 TL 150TL

IMG_6757-min.JPG IMG_6758-min.JPG

Resimlerin boyutları yüksek olduğu için bir çoğunu yükleyemedim. Daha fazla resim isteyen arkadaşlara özelden resimleri gönderebilirim. Fiyatları özellikle uygun tutmaya çalıştım. İletişim için forumu kullanabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar.

NOT: Gereğinden fazla rahatsız edilmekten dolayı cep telefonu bilgisini kaldırdım. Forumdan iletişim kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tam aradığım soğutucu ne kadsr kullanıldı. Elimde 7700K var, siz kaç dereceyi gördünüz ?

7700K ile çok yüksek sıcaklıklar görmedim. Ama ben almışken sıvı soğutucu da alayım diye gidip sıvı soğutucu aldım. O yüzden bu konuda net bir şey söylemem mümkün değil. Ama öngörüm boşta 40-45 derece, yükte 60-70 derece arası değerler görebilirsiniz diye düşünüyorum. Yine de tam bir araştırın isterseniz, yanıltmak istemem sizi.

Ürünü çok uzun süre kullanmadım. Ama atıl olarak uzun süre bekledi kutusunda. Bilecik ilinde ikamet ediyorum.

Evet, bir ya da bir buçuk yıl maksimum kullandığım süre diyebilirim.

PS3 ve güç kaynağı için takas imkanı var mı? Elimde boşta duran MSI GTX1050 2GB var. 1:2 şeklinde takas edebilirim uygunsa.
Teşekkür ederim. Elimde GTX970 varken ve gayet memnunken bu takas benim pek mantıklı görünmüyor.
Soğutucu AM4 ve AM3+ için uyumlumudur acaba ? Kulaklık in son fiyat ne düşünüyorsunuz ve GET açarmısınız ?

Soğutucunun uyumsuz olacağını düşünmüyorum. 1151 pin ile uyumlu ise onunla da uyumludur. GET hiç kullanmadım nasıl olduğunu da inanın bilmiyorum. Ama her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Fiyat konusunda çok fazla bir şey beklememek gerek tabiki :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı