PS3 emülatörleri güvenilir midir?

Swarley00

Decapat
Daha fazla  
RPCS3'ten PS3 emülatörü indirmek istiyorum ROM'ları da emulatorgames.Net'ten indiririm gibi geliyor. Daha önceden PSP için emülatör kullanıp ROM'ları da aynı siteden indirmiştim ancak emülatörü eski külüstür PC'mde kullandım, şu anki yeni bilgisayarıma indirmek istiyorum. Acaba güvenilir midir bir sıkıntı çıkar mı kötü yazılım vb?

RPCS3'ten PS3 emülatörü indirmek istiyorum ROM'ları da emulatorgames.Net'ten indiririm gibi geliyor. Daha önceden PSP için emülatör kullanıp ROM'ları da aynı siteden indirmiştim ancak emülatörü eski külüstür PC'mde kullandım, şu anki yeni bilgisayarıma indirmek istiyorum. Acaba güvenilir midir bir sıkıntı çıkar mı kötü yazılım vb?
Şahsen aktif kullanıyorum. Aktif olarak Defender açık sadece ve herhangi bir hesap çalınması, şüpheli işlem veya şüpheli donanım yük kullanımı gibi bir senaryo yaşamadım. Gayet temiz deneyimime göre.

Ekstra olarak: "Romsfun" kullanıyorum şahsen.

RPCS3'ün kendisi güvenilir ve açık kaynak bir proje. ROM konusu ise net bir yanıt vermek imkansız ancak şunu söyleyebilirim.

Hali hazırda ROM dosyaları direkt bir şekilde Windows PC'de çalışması için değil PS3'te çalışması için yapılmıştır. Benim duyduğum bir exploit yok ancak bu onları %100 güvenli yapmaz, yine de samimi ve öznel bir şekilde %99 güvenli bulduğumu söyleyebilirim. Şu ana kadar başımın ağrıdığı olmadı.

İçinizin tamamen rahat olması için oyunları orijinal kutulu edinmenizi öneririm. Ancak 2006 çıkışlı bir konsol için fazla hayalperest bir yaklaşım, kısaca - çoğunlukla - güvenilidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı