TarcanSavran Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 17 1 Mart 2021 #1 Ben PS3'e pkg formatli bir mod menü yükledim oyun bozuldu oyun yükleme ekranında kalıyor ne yapmam lazım oyunu düzeltebilir miyim?
Ben PS3'e pkg formatli bir mod menü yükledim oyun bozuldu oyun yükleme ekranında kalıyor ne yapmam lazım oyunu düzeltebilir miyim?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 1 Mart 2021 #2 Oyunu silip yüklemeniz gerekir maalesef hocam, başka çözümü yok.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.596 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 1 Mart 2021 #3 Kaldır. Ama ben yaptığımda sorun olmamıştı doğru yaptın mı?
TarcanSavran Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 17 1 Mart 2021 #4 kratosdeniz dedi: Oyunu silip yüklemeniz gerekir maalesef hocam, başka çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim Cevabınız İçin HACIDANİKİNCİEL dedi: Kaldır. Ama ben yaptığımda sorun olmamıştı doğru yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Bende yapmıştım eskiden sonra başka bir mod yükşeyince bozuldu şimdi yine yüklemiştim oyunu bu sefer pkg olarak yükledim başka mod menüyü. Bozuldu.
kratosdeniz dedi: Oyunu silip yüklemeniz gerekir maalesef hocam, başka çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim Cevabınız İçin HACIDANİKİNCİEL dedi: Kaldır. Ama ben yaptığımda sorun olmamıştı doğru yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Bende yapmıştım eskiden sonra başka bir mod yükşeyince bozuldu şimdi yine yüklemiştim oyunu bu sefer pkg olarak yükledim başka mod menüyü. Bozuldu.