PS3 HEN nasıl indirilir?

BehlülxTR

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PS3’e HEN indirip webMAN uygulamasını kurmak istiyordum. Çünkü PS3’ün fan sesi aşırı yüksek ve bu sesi webMAN uygulamasından azaltabileceğim söylendi. 4.92 sürüm PS3’e 4.92 HFW dosyasını kurdum, az önce de HEN programını indirmeye çalıştım; fakat %100 olduktan sonra “exploit initialization failed” hatası veriyor ve program yüklenmiyor.

Arkadaşlar, ben bugün PS3'teki GTA V'e mod menü ile oynamak istiyordum. Onun için Multiman gerekliymiş. O yüzden öncelikle PS3'ü 4.92'ye güncelledikten sonra 4.92 HWF dosyasını da attım ve Enable HEN programını indirmeye çalıştım. Initializing %40, %75 gibi yüzdeliklerde sürekli donuyordu. Kapat-aç yaparak tekrar tekrar denedim fakat %100 olsa bile hata veriyordu ve arkasından tekrar denemeye çalıştığımda yine donuyordu. HEN programını indirmenin başka bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3'e HEN indirip webMAN uygulamasını kurmak istiyordum. Çünkü PS3'ün fan sesi aşırı yüksek ve bu sesi webMAN uygulamasından azaltabileceğim söylendi. 4.92 sürüm PS3'e 4.92 HFW dosyasını kurdum, az önce de HEN programını indirmeye çalıştım; fakat %100 olduktan sonra “exploit initialization failed” hatası veriyor ve program yüklenmiyor.

Sürekli deneyeceksin bazen ilk seferde bazen 30 dk da kırıyor. Bir kez kırdın mı internete bağlanmadan bile XMP menü üzerinden "enabled HEN" e tıklayıp kırabilirsin.

Fan sesi problemin varsa PS3'ün içini temizlettir. Fan hızını el ile azaltmak makinenin daha fazla ısınmasına ve lehim çatlağına neden olabilir eğer olursa makinen çöp olur.

Sürekli deneyeceksin bazen ilk seferde bazen 30 dk da kırıyor. Bir kez kırdın mı internete bağlanmadan bile XMP menü üzerinden "enabled HEN" e tıklayıp kırabilirsin.

Fan sesi problemin varsa PS3'ün içini temizlettir. Fan hızını el ile azaltmak makinenin daha fazla ısınmasına ve lehim çatlağına neden olabilir eğer olursa makinen çöp olur.
Daha önceden ben programını bir çok kez indirmiş ve kullanmıştım. Fakat her güncellemeden sonra siliniyor. Online oyun oynadığım içinde PS3 de son sürüm gerekli olduğundan güncellemek zorunda kalıyorum.

@BehlülxTR güncellemene gerek yok. Online için bu rehberime bak:
Webman yüklemek için bu rehberime bak:
Sistemi kırmak için bu video'ya bak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekstra webMAN'den fan hızını çok düşürme. Sistem ısınma kaynaklı Sürekli kapatır kendini.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı