PS3 kırarken Hen Failure hatası

mert9090

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PS 3'te böyle bir hata alıyorum. 4.91 kullanıyorum bütün formlara baktım çözülüm videoları gizlide yardımcı olur musunuz?

PS3 kırmaya çalışıyorum.

Merhaba, PS 3'te böyle bir hata alıyorum. 4.91 kullanıyorum bütün formlara baktım çözülüm videoları gizlide yardımcı olur musunuz?

PS3 kırmaya çalışıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda detaylı anlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda detaylı anlatıyor.

kanka baktım ama zaten benim sürümüm güncel

Ben o sorunu yaşamıyorum kurulum yaparken hen failure hatası alıyorum sistemini yeniden başlat diyor zaten daha olmazsa zorlamayacağım.

Ve deneyim dedim link bozuk.

Bir fotoğraf atar mısın dostum.

Atayım.

Bu hata

dcd4bad6-4e14-44a2-98ed-ead103de9d33.jpg

Ve deneyim dedim link bozuk.

Atayım.

Bu hata.

Eki Görüntüle 2358365

Dostum koldan “select” tuşuna basıp yer imlerine ekliyeceksin sayfayı. Sonrasında tarayıcıyı kapatıp tekrardan aç arama geçmişini çerezleri vb diğer her şeyi sil. Ardından tarayıcıyı kapat tekrar aç “select” tuşuna basıp yer imlerine eklediğin sayfaya geri gel yükleme ekranı gelecek “üzerine kaydet” seçeneğine tıkla sonra yükleme başlayacaktır. Olmaz ise tekrardan yaz.

Dostum koldan “select” tuşuna basıp yer imlerine ekliyeceksin sayfayı. Sonrasında tarayıcıyı kapatıp tekrardan aç arama geçmişini çerezleri vb diğer her şeyi sil. Ardından tarayıcıyı kapat tekrar aç “select” tuşuna basıp yer imlerine eklediğin sayfaya geri gel yükleme ekranı gelecek “üzerine kaydet” seçeneğine tıkla sonra yükleme başlayacaktır. Olmaz ise tekrardan yaz.

Dediğin her şeyi 3 videodan baka baka yaptım ama sonuç olumsuz dedin her şeyi harfi harfine yaptım olmadı.

Tek isteğim PS 3'te GoW oynamak :)

Allah Allah başka çözüm gelmiyor dostum aklıma. @Yerayay çözersen sen çözersin bu işi.

bu video işe yarayabilir mi?

Tek isteğim PS 3'te GoW oynamak :)

bu video işe yarayabilir mi?

Yarayabilir dostum denemen gerekli umarım çözersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı