PS3 kırdırılmalı mı?

Oyun atmasını bilmiyorum. Ama bakarım kırmaya çalışırım.

Bunun için konu mevcut, bakabilirsiniz.
 
Bence değmez bu saatten parayla oyun almak ps3 için. Kırdırtıp dilediğiniz oyunlari dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
Hocam zaten PS3 şuan fazla da kafaya takılacak durumda değil. Kırdırın. Eğer TV'niz akıllı TV ise zaten orada da var.
Değilse de
"inka X96 Mini S905w Android 7.1 4k Ultrahd Android Tv Box Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL" https://www.trendyol.com/inka/x96-mini-s905w-android-7-1-4k-ultrahd-android-tv-box-p-31379480
Ben kırıkken netflix youtube gibi uygulamalara girebiliyordum. Sıkıntı olmuyordu galiba.
 
Hocam ps3'üm var hediye olarak verilmişti. Yanında da 5-6 tane oyun vermişti hediye olarak kuzenim. Öyle oynuyordum ve sanıyordum ki Ps3 bundan ibaret. Sonra baktım İnternete YouTube'da izleye izleye kırdım ps3'ü. Kırdırınca ne mi yaptım, PS storedan demosunu oynayıp hayran kaldığım Beyond Two Souls'u indirip bitirdim, yıllardır oynadığım pes16 yerine pes 21 oynayabildim, fifaya başladım, blur yükledim abimle oynarken eski günlere döndüm ve fark ettim ki hala çok eğlenceli. Dedim hazır nostalji yapmışken bir tekken 6 yükleyelim tekken 6 yükledim onu oynadık abimle, bf3 falan derken bir baktım kol bozulmuş oynamaktan şu an bir tane kol bozuk abinle oynayamıyorum tek oynamakta sarmıyor kırdırmayın o yüzden. Zararı yine size dokunuyor.
 
Hocam isterseniz kırdırmak yerine yakınınızda PS Cafe varsa oradan oyun yükletebilirsiniz ben PS3 Slim 320 GB modeline 25 oyun falan yükletiyorum tanesi 5 TL'den 125 TL veriyorum 1 sene kadar oynayıp tekrar yükletiyorum adama sorduğum kadarıyla diğer PS 3'lerden benim PS3'e aktarım yapıyor.(tek sorunu tek tek oyun yükletememek çünkü bütün oyunlar silinip tekrar yükleniyormuş galiba belki de o adam yükleyemiyordur tam bir araştırıp deneyebilirsiniz)
 
Kırdırdığım zaman PS Store'daki oyunlar mı ücretsiz oluyor? Yani girip istediğim oyunu yükleyebiliyorum öyle mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı