PS3 kırdırılmalı mı?

TheNovaPunchers

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 6 ay önce PS3 Slim 320 GB 23 oyunlu almıştım. Fakat çoğu oyun sıkıcı ve adam diyor ki tek tek oyun atamayız, anca paket paket yükleriz. Pakette yeni oyun yok sadece 2017 oyunların 2018 hali var. Benim PS3'ümde Multiman yok kırık değil galiba. Neyse sizce kırdırsam mı kırdırmasam mı? Kırdırsam tek tek oyun atar mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence atabilir neden atamasın ki başka bir yerle konuşun

Bence atabilir neden atamasın ki başka bir yerle konuşun

Kimse tek tek oyun atmaz. Adam bi oyun icin GB'lik oyunu PSN versiyonuna cevirecek oradan kendi PS3'u nu formatlayip tek oyunu icine yukleyip sizin PS3'e aktaracak. Ne icin ? 5-10 lira icin. Kimse 5-10 liraya ugrasmaz.

Sorunuza gelirsek. Size tek soru soruyorum. Niye korsan kullanmak istiyorsunuz ? Araba plazasina gidip "Yav bu toyota hilux cok guzel. Ama param yok. En iyisi çalayım." Diyebilirmisiniz ? Hayir. Niye ? Polis var seni yakalar. Cezalandirir.

Ama oyun soz konusu oldugunda hemen gir torrentten cek. Gece 2-8 arasi 8MBPS icin 10GB Rahat rahat indirir. Orada ki polis senin vicdanin.

Kendine şunu sor. Ben niye korsan kullaniyorum? Eger kendine verdigin cevap senin mantik ve vicdanina uyuyorsa kirdirin.

Eger PS3'te KillZone 3-Uncharted 3 gibi Turkce Dublaj oyunlari goruyorsak orijinal oynayanlarin sayesinde. Eger korsan kullanim artarsa oyunu yaptiranlar "Turkler orijinalde kullaniyor ama illegal kullanim daha fazla. Ben onun dili icin ugrasacagima oyuna yeni ozellik eklerim" diyip Turkce'yi es geciyor. Adam hakli. Is gucunu Orijinal kullanan ulkelerin dillerini eklemek ile mi ugrassin yoksa korsan kullanan turklerin dilini mi ?

Bence kullanabildiginiz kadar orijinal kullanin. Cok degil. 100 150 verip oyun attiracaginiza o parayla orijinal alin. Rahat rahat 5 kutulu oyun yapar. Birini oynayin. Sikilinca takaslayin. Ben ilk zamanlarimda oyle yaptim. 7 PS3'um oldu 2 si kirikti. 5'i orijinaldi. Ve gercekten sana o hazzi veriyor. Kutusu orda. Bundan guzel sey varmi ? Hem turk oyunculugu icin yararin oluyor. Hem korsanin cogalmasini engelliyorsun bir bakima.

Hatta benim gibi isi ticarete dokebilirsin. Mesela GTA 5 cok satar. Uncharted, Last of Us, PES 2013. Bu oyunlarin ikinci eli cok hizlidir. Uygun fiyatta 2 gun elinde durmaz. 50 liraya al GTA 5'i, 70'e koy. Pazarlikla 60'a indir sat. 10 lira temiz. Boyle boyle orijinalden parada kazanirsin. Ben cok yaptim ogrenciyken (Gecen sene)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…