PS3 Kırmadan oyun yükleme

Dostum ben de ps3 alıp senin gibi yapmayı düşünüyorum fakat bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim bana yardımcı olursan veya olursanız sevinirim.
ps3 ü kırdırıp mı online oynuyorsun yoksa kırmadan devam ediyorsun riski var mı?

merhaba ps3 almak istiyorum malum ps4 oyun fiyatları ve ps plus tan dolayı.
kırdırınca oyunları online oynayabiliyor muyum veya kırdırmadan online oynayınca bir riski var mı istanbulda böyle yerler biliyorsanız bana yardımcı biraz tecrübesizim bu konuda :(((

Ben Kadıköy'de yaptırdım. Kahraman Konsolda yaptırdım. Yüklettiğim oyunlar arasında online özelliği olan oyunları online oynayabiliyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. İstersen Google'da kahraman konsolu aratıp numarasını vesaire bulup daha detaylı bilgi alabilirsin.

Ben Kadıköy'de yaptırdım. Kahraman Konsolda yaptırdım. Yüklettiğim oyunlar arasında online özelliği olan oyunları online oynayabiliyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. İstersen Google'da kahraman konsolu aratıp numarasını vesaire bulup daha detaylı bilgi alabilirsin.
ek olarak bir şey daha sorucam ps3 ü adonis adlı oyun dükkanından alıcam fiyatı uygun gibi geldi 650 tl 20 oyun 2 kol acaba ikinci el başka bir yerden alıp mı bu işlemi gerçekleştireyim yoksa satıcının bana sunduğu konsolu mu alayım çünkü kırılmış olup olmadığını sorsam da doğruyu söylemeyebilir.
yardımcı olur musun bu konuda

arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama cech-3004b - 1d cihazım var, 320hdd ve sürüm 4.76
ankarada uygun fiyata oyun yükleyebilicek kimse varmı bildiğiniz? 100 den aşağı bulamadım.

Kızılayda bir hanın alt katında. Klon olduğu için belli oyunları yüklüyolar. Seçme imkanı olsa bile normalden fazla tutar. Olurda o oyunlar biterse bidahakine yükletirsiniz. En son 4.81 versiyon lazım yükseltmenizde fayda var

bende 1 yerle anlaştım. 25 oyun 80 lira, 100ün altına inmiyorlar normalde :)
neyse idare edeceğiz artık napalım.
Güncelleme işlemini felan yaparlar artık.
Aslında bir arkadaşımda multimanlı fat kasa var, ondan direk kendim kopyalayabilirmiyim acaba? bilgii olan varmı?

Yapabilirsin, hatta normalde olanı o kendin yaparsın ama işi çözmen lazım. Uzun sürer ilk başlarda. Hem oyunu indirmesi patch olayı falan var. İşi çözünce para vermene gerek kalmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı