Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
PS3'ü varsayılan ayarlara geri yükledim. Karşıma "Connect the controller using a USB cable, and then press PS button." cümlesi ve bu cümlenin başka birçok dildeki çevirisi çıkıyor. Dediğini yapıp kabloyu konsola ve kola takıyorum. Kolun ışıkları yanıp sönmeye başlıyor ancak PS tuşuna basınca eşlemiyor ve o ekranda kalıyor. Klavye - Fare takmayı denedim onları görüyor ve tepki veriyor. Ancak o ekrandan çıkabilmek için illa kolun bağlanmasını istiyor. Başka kol denedim sonuç aynı. O ekranda takılıp kalıyor. Recovery menüsüne girmeye çalıştığımda gene aynı sorunu yaşıyorum. Kumandanın PS tuşuna basınca eşlemiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? İnternette bazı şeyleri denedim fakat hiçbiri işe yaramadı.
Konu çözüme kavuşturuldu. Kurtarma menüsüne girebilmek ve en başta DS3'ü kablo ile bağlamamızı sağlayan kısmı geçebilmek için orijinal DS3 gerekiyormuş. Sahte DS3'ler bu kısımlara giriş yapılamıyor. Orijinal kol ile çözüme kavuşturuldu.
Konu çözüme kavuşturuldu. Kurtarma menüsüne girebilmek ve en başta DS3'ü kablo ile bağlamamızı sağlayan kısmı geçebilmek için orijinal DS3 gerekiyormuş. Sahte DS3'ler bu kısımlara giriş yapılamıyor. Orijinal kol ile çözüme kavuşturuldu.
Son düzenleme: