S SerhatMango Femtopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #11 GMC Denali dedi: @Furkan17TR @Cruslan Genişletmek için tıkla... Çözümünü bulabilir dimi cidden ihtiyacım var şu günlerde. SerhatMango dedi: Çözümünü bulabilir dimi cidden ihtiyacım var şu günlerde. Genişletmek için tıkla... @Furkan17TR Son düzenleme: 10 Temmuz 2022
GMC Denali dedi: @Furkan17TR @Cruslan Genişletmek için tıkla... Çözümünü bulabilir dimi cidden ihtiyacım var şu günlerde. SerhatMango dedi: Çözümünü bulabilir dimi cidden ihtiyacım var şu günlerde. Genişletmek için tıkla... @Furkan17TR
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #12 Belki de kol problemlidir. Nereden aldın?
S SerhatMango Femtopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #13 GMC Denali dedi: Belki de kol problemlidir. Nereden aldın? Genişletmek için tıkla... Sosyete pazarı diye bir yer vardı, oradan aldim ama kolda problem yok bence
GMC Denali dedi: Belki de kol problemlidir. Nereden aldın? Genişletmek için tıkla... Sosyete pazarı diye bir yer vardı, oradan aldim ama kolda problem yok bence
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #14 SerhatMango dedi: Sosyete pazarı diye bir yer vardı, oradan aldim ama kolda problem yok bence Genişletmek için tıkla... Keşke pscilerden alsaydınız
SerhatMango dedi: Sosyete pazarı diye bir yer vardı, oradan aldim ama kolda problem yok bence Genişletmek için tıkla... Keşke pscilerden alsaydınız
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 11 Temmuz 2022 #15 Bozuk mal satılmış olabilir mi? Farklı bir PS3'te deneyebilir misin? PS kafeye götürmek gibi. Veya kendi çalışan DS3'ü tak, FIFA falan aç, daha sonra kablo ile bağla kolu. Gözükmez ise soket arızalı. DS3'Ü sıfırla, belki çözülebilir.
Bozuk mal satılmış olabilir mi? Farklı bir PS3'te deneyebilir misin? PS kafeye götürmek gibi. Veya kendi çalışan DS3'ü tak, FIFA falan aç, daha sonra kablo ile bağla kolu. Gözükmez ise soket arızalı. DS3'Ü sıfırla, belki çözülebilir.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2022 #16 Bu sorun genelde kablodan meydana geliyor. Üç tane kabloda aynı sıkıntıyı yaşamıştım, kabloyu değiştirince çözülüyor. Kumanda kaynaklı hiç sıkıntı yaşamadım.
Bu sorun genelde kablodan meydana geliyor. Üç tane kabloda aynı sıkıntıyı yaşamıştım, kabloyu değiştirince çözülüyor. Kumanda kaynaklı hiç sıkıntı yaşamadım.