28 Temmuz 2022 Mesaj: 16 PS3 böyle kaldı. Kolu bağladığım halde görmüyor sadece şarj alıyor. Ekranda tepki yok güvenli moda almayı deniyorum yine bu ekran çıkıyor. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2022 Genişletmek için tıkla...
PS3 böyle kaldı. Kolu bağladığım halde görmüyor sadece şarj alıyor. Ekranda tepki yok güvenli moda almayı deniyorum yine bu ekran çıkıyor. Çözümü var mıdır?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #11 @Tayfun0 cihaza sistem yazılımı yani örn. 4.89 yazılımı bulunan bir flash bellek taktın mı
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 28 Temmuz 2022 #12 Tayfun0 dedi: Yeni kablo sipariş ettim yarın gelecek yine olmazsa servise götürmekten başka çarem yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth entegresinde bir sorun olabilir bende de mevcut buna benzer bir PlayStation kabloyu tak ve sürekli bas kolun PS tuşuna.
Tayfun0 dedi: Yeni kablo sipariş ettim yarın gelecek yine olmazsa servise götürmekten başka çarem yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth entegresinde bir sorun olabilir bende de mevcut buna benzer bir PlayStation kabloyu tak ve sürekli bas kolun PS tuşuna.
KS KS T Tayfun0 Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #13 NOSFLOW dedi: @Tayfun0 cihaza sistem yazılımı yani örn. 4.89 yazılımı bulunan bir flash bellek taktın mı Genişletmek için tıkla... Taktım
NOSFLOW dedi: @Tayfun0 cihaza sistem yazılımı yani örn. 4.89 yazılımı bulunan bir flash bellek taktın mı Genişletmek için tıkla... Taktım
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #14 Tayfun0 dedi: Taktım Genişletmek için tıkla... Yazılım olduğuna yada düzgün yerde olduğuna eminmisin
KS KS T Tayfun0 Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #15 NOSFLOW dedi: Yazılım olduğuna yada düzgün yerde olduğuna eminmisin Genişletmek için tıkla... Telefondan otg ile atmıştım yinede olmaz diye bugün gidip bilgisayardan attım 4.89 güncelleme attım umarım olur
NOSFLOW dedi: Yazılım olduğuna yada düzgün yerde olduğuna eminmisin Genişletmek için tıkla... Telefondan otg ile atmıştım yinede olmaz diye bugün gidip bilgisayardan attım 4.89 güncelleme attım umarım olur
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #16 Tayfun0 dedi: Telefondan otg ile atmıştım yinede olmaz diye bugün gidip bilgisayardan attım 4.89 güncelleme attım umarım olur Genişletmek için tıkla... Umarım olur
Tayfun0 dedi: Telefondan otg ile atmıştım yinede olmaz diye bugün gidip bilgisayardan attım 4.89 güncelleme attım umarım olur Genişletmek için tıkla... Umarım olur
Hüseyin0163 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #17 Tayfun0 dedi: Yeni kablo sipariş ettim yarın gelecek yine olmazsa servise götürmekten başka çarem yok. Genişletmek için tıkla... Oldu mu?
Tayfun0 dedi: Yeni kablo sipariş ettim yarın gelecek yine olmazsa servise götürmekten başka çarem yok. Genişletmek için tıkla... Oldu mu?