PS3 "kullanılabilir güncelleme verisi bulunamadı" hatası

• Konuyu başlatan bec0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 14.509

bec0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi.

PS3 super Slim cihazım var ve USB üzerinden FAT32 seçili olup Update dosyası doğru olsa bile, tarih ve saat doğru olsa bile sistem güncellemesinde kullanılabilir güncelleme verisi bulunamadı hatası alıyorum. Çözümü nedir?

Not: Sistemi kırmak için uğraşıyorum.

Merhaba Technopat ailesi.

PS3 super Slim cihazım var ve USB üzerinden FAT32 seçili olup Update dosyası doğru olsa bile, tarih ve saat doğru olsa bile sistem güncellemesinde kullanılabilir güncelleme verisi bulunamadı hatası alıyorum. Çözümü nedir?

Not: Sistemi kırmak için uğraşıyorum.
USB'nin içine UPDATE isimli klasör açmanız sonra içine PS3UPDAT.PUP dosyasını atmanız gerekiyor.
Daha sonra PS3'e takıp güncelleme kısmından depolama ortamından güncelleyi seçin.

Daha eski bir güncelleme dosyası mı kullanıyorsun ? İkinci olarak USB değiştirmeyi dene ya da cmd ile USB nin fat32 olarak doğru biçimlendirilmiş olduğundan emin ol.

Yaptigim islem ayni

Acaba çip mi ne taktırmam mı lazım.
Hocam PS3>UPDATE>PS3UPDAT.PUP şeklinde olması gerekiyormuş, yanlış yazmışım. Yine usb'yi görmüyorsa bunu deneyin.
Kod:
Kod:
diskpart
list disk
select disk X (X yerine sizin USB Belleğinizin numarası gelecek. Dikkatli olun burada.)
clean
convert mbr
create partition primary
list volume
format fs=fat32 QUICK
exit

@Indra459 hocam şimdi görüyor ama sistemin kendisinde 4.88 olduğu için 'sistem yazılımının en son sürümü zaten kuruldu. Güncelleme gerekmiyor' yazısı alıyorum :(

@Indra459 hocam şimdi görüyor ama sistemin kendisinde 4.88 olduğu için 'sistem yazılımının en son sürümü zaten kuruldu. Güncelleme gerekmiyor' yazısı alıyorum :(
Doğru HFW 4.88'yi indirdiğine emin misin?
Hiç kırmadım ama içindeki çipi lehimleyip bazı şeyleri yakıyorlar galiba arkadaşımın öyle kırmışlardı.
Artık yazılımsal kırılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı