PS3 Merak Edilen Sorular

Daha fazla  
1- Ps3 te fat slim 12 gb tan 500 gb'ta kadar hafıza ve görünüm dışında bir fark var mı?

2 -Aalınan cihaz jailbreak yaptırılmalı mı? Zararı var mı? Bildiğim kadarıyla jailbreak yaptırınca online oynayamıyormuşuz. E almaktaki amacım online oynamak zaten.

3- Hdmı girişli monitörüm malesef yok. Hdmı to vga kablosu ile görüntü nasıl olur? Çok mu düşer? Bu yolla en iyi görüntü nasıl elde edilir? ( hdmı girisi olan bir monitör şart mi )

4- Oyunlar raflarda çok pahalı. Yurtdışından getirtme veya 2. El alna konusunda ne düşünüyorsunuz? ( peki siz nası yapıyorsunuz hep raftan mı alıyorsunuz)

5- İkinci el oyun sıkıntı çıkarı mı? Konsolda yani güvenilir mi?

6-Ps3'e markası sony olmayan mesela Toshiba bir harici bellek takabilir miyim?
Ya da hafıza nasıl yükseltilir_

Arkadaşlar sorularım bu kadar. Cevaplarsanız çok sevinirim. Sağ olun

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) Hayır yok. Sadece 12 gb ps3'lerde arada takılmalar yaşarsın. (Bizzat yaşadığım için biliyorum, flash hafıza yetmiyor)

2-) Sıfır alacağın makinalar bildiğim kadarıyla jailbreak yapılamıyor. Çok nadir yerlerde versiyon düşürülerek yapılabiliyormuş. kesinlikle tavsiye etmem. Ve evet, online oynayamıyorsun.

3-) HDMI to vga evet görüntü kalitesini düşürür. Tüplü tv kullanıyorsan eğer, normal scart kablo ile bağlayabilirsin çevirici olmadan, ama görüntü çok kötü olur. (Monitör kısmını bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardım etsin)

4-) Bırak 2. eli falan. Ps Store üzerinden online satın al oyunları. Göreceğin indirimler karşısında ağzın açık kalır. Örn; Crysis 3 19 tl, Max Payne 3 17 tl, F1 2013 33 tl vs... Özel günlerde, bayramlarda özel indirimler yapılıyor. Sürekli takip edersen inanılmaz karlı çıkarsın. Dijital olarak da ps3 harddiskine indirip paşa paşa oynarsın. Bir de üstüne PS PLUS üyeliği alırsan her ay 2 tane baba oyunu bedava alırsın. Önümüzdeki ay PES 2014 bedava verilecekmiş mesela.

Kendi oyun alma yöntemlerim bunlar.

5-)2. el oyun alırsan eğer cd çizik değilse hiçbir sorun çıkmaz, rahatça oynarsın.

6-) İstediğin harddiski takarak "2.5 inch" olmak şartıyla, hafizasını yükseltirsin. Sony marka olmasına gerek yok.

Daha başka soru var mı aklına takılan?

Peki çok teşekkür ederim cevaplar için. Aklıma başka birşey takılırsa sorarım. Peki önerdiğin konsol var mı fat veya şu model bu model şeklinde? Birde mikrofonlu kulaklık nasıl bağlarım yani online oynarken yardımcı olması açısından.

Sana tavsiyem sakın 12 gb ya da 500 gb süperslim alma. Eğer bulabilirsen 320 gb normal slim model al. Teknosa'da falan ps3 için özel bluetooth kulaklıklar var. Onları da ayarlar-aksesuarlar kısmından yanlış hatırlamıyorsam ps3'e tanıtarak kullanabilirsin.

12 gb evet alınmaz. Ama neden 500GB alınmaz onu anlamadım. Normal kasa olur kullanırım. Birde çok iyi kampanyalar var 500 gb slim + 2 oyun 900 lira falan mediamarkt birde 360 gb normal kasa sıfır satılmıyor sanırm.

Alma dememin sebebi süper slim olanların bluray okuyucu kısımlarının elle açılıyor olması. Tasarım da berbat ama tabi ki tasarım kısmı kişiseldir, birşey diyemem.

Yalnız şunu söyleyebilirim, elle açılan cd kısmı zaman içinde bozulacaktır. Alacak olan hiçbir tanıdığıma tavsiye etmemişimdir süperslim. Ama işte normal 320 gb slim kasa da çok zor bulunuyor artık.

Ya açıkçası bulamazsan en kötü ihtimal 500 gb süperslim al. En azından donma takılma çok daha az yaşarsın ya da hiç yaşamazsın 12 gb'lık modele göre.

Alınabilir. Adam güvenilirse bir sorun olmaz. Benim tanıdığım bir adam vardı aynı şekilde. Bir sürü arkadaşıma ve akrabama 2. el ps3 aldım. Hiçbirinde sorun çıkmadı. Çıksa da bu elektronikçi dediğimiz adamların nerdeyse çözemeyeceği sorun yok.

Adam dediğim gibi, adam güvenilirse!

Aynen adamın güvenilir olması şart tabii, 2. el sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek. Elektronikçilerden sıfır da alınabilir. Sağ ol cevap için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı