PS3 Mü Almayalım Yoksa PC Mi Toplamalıyım ?

Oyun bilgisayarı topla bence :) PS3'ün olanakları bir bilgisayar gibi değil. Üstelik kırdırmadıktan sonra da oyunlarına o kadar parayı veremezsin diye düşünüyorum.
 
Bütçen 1000 TL falan ise PS3 almak daha mantıklı olacaktır. Çünkü 1000 TL'ye toplanacak bilgisayardan hayır gelmez. Hatta ona oyun bilgisayarı bile denmez. Bütçen 1500 ve üstüyse toplama PC al derim.
 
Bütçe konusu can sıkıyor işte. Biliyorum PS3'ün oyunları pahalı da yeni eve taşınıyoruz. Adam gibi PC'de toplamak istesem en az 1500-2000 TL ayırmak zorundayım. Ancak o kadar ayıramacağım galiba. O yüzden PS3 mü alsam diyorum?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence eskilerden şaşma ve Sega NeoGeo al. Şaka bir yana PS3 al bence. Oyunları kessinlikle 2. el almalısın. Alırsan sana burada kessinlikle alıp oynaman gereken oyunların listesinide yaparız. ^^ Hem PS3'ün en güzel oyunları şuan çoktan çıktı ve ucuzladı. Alman en mantıklısı...
 
Oyunları illa orijinal alacaksın diye bir şey yok. Hani Kadıköy'ün dükkanları falan olur ya, onlar sana kırık olarak yanında 10 oyunla beraber garantili şekilde veriyorlar. PS3 al paran cebinde kalsın derim. Normal bilgisayarın varsa (internette dolaşmana yarayan) PS3 almandan hiç bir zarar gelmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı