PS3 mü PS4 mü?

KaradutVeCeviz

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2013
Mesajlar
243
Arkadaşlar Haziranda PC toplayacaktım ama onun yerine konsol almaya karar verdim. PS3 ile PS4 arasında kaldım. Hiç konsolum olmadı. Gamepad ile sadece FIFA oynadım yani hiç FPS oynamadım ama alıp oynadıkça elimin alışacağını düşünüyorum. Oyunları pahalı olsa da orijinal almayı düşünüyorum.

Şimdi ben önce PS3 alıp The Last of Us, God of War, Beyond: Two Souls gibi oyunları oynadıktan sonra PS4'mü alayım? Yoksa direkt PS4'mü alayım? PS4'te oyunlar 1080p ve grafikleri daha iyi olduğu için PS4'e yakınım fakat TLOU, GOW gibi oyunlar çok güzel. Grafiklere önem veririm. Sizce hangisi bu vakitte alınmalıdır?

Konsolu bağlayacağım televizyon LG 42LA740S herhangi bir sorun çıkarır mı? (Input lag vb.)

Bir de XBOX'ın gamepad'i çok hoşuma gitti PS3 veya PS4 için XBOX tasarımlı gamepad önerir misiniz? Amazon.com: Pro Elite Wireless Controller for PS3: Video Games bu var ama Amazon'da o yüzden alamam. Türkiye'den önerin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saatten sonra PS3 satın almak çok mantıksız. PS4 en mantıklı iş olur. XBOX ONE konsolu da tavsiye ederim.
 
Evet The Last of Us 1080p olarak bu yaz gelecek. Televizyonda sorun olur mu ve DS4 kullanımı rahat mı? Kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtsinler lütfen. Bir de XBOX One'da düşünmedim değil fakat oyunlar 720p olacağı için vazgeçtim. Multimedyası PS4'ten kat kat iyi diye biliyorum fakat ben oyun oynamak için alacağım için PS4 tercih ettim. Yine de gerekçeleriyle XBOX One tavsiye edebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
PS4 kullandım, hemen her gün kuzenimin evinde oynuyorum. PS4 çok güzel, DS4 ise gerçekten rahat, estetik ve oldukça kullanışlı. XBOX ONE için söylenen 720p olayına hiç kulak asma. O sadece birkaç oyun için ve onları da bir program ile 1080p oynayabilirsin. Zaten bundan sonra hiçbir fark olmayacak. XBOX ONE kontrast olarak biraz daha üstün PS4'e göre. PS3 ile X360 arasında kontrast(görüntü kalitesi netliği) arasında devasa bir fark vardı. Ancak bu sefer devasa bir fark yok, fakat yinede XBOX ONE az bile olsa önde. Bu farkın net olarak fark edemeyeceğini yineleyerek, son kararı sana bırakıyorum ;).
 
Bilmiyorum eğer XBOX One dediğin gibi 1080p ise multimedyası ve Kinect'i yüzünden XBOX One alabilirim. 1080p olduğuna kaynak gösterebilir misin? Emin olmak için istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı