PS3 özellikleri iyi mi?

Çalıkuşu

Hectopat
Yer
Paradis Island
Arkadaşlar ikinci el PS3 var elimde babamın arkadaşından adam bakın falan diye verdi isterseniz alırsınız diye. Ben de almayı düşünüyorum size sorayım dedim.

Slim kasa
Hiç kırılmamış
2016 da almış ve nadir kullanmış bayağıdır yatıyormuş.
1 kol var
298 GB
Yanında iki CD var ( pes13 ve yarış oyunu)
Pes13 de deneyeyim dedim ve kalite olarak düşük olduğu belli ( bu oyundan mıdır yoksa PS3'den mi)
Bu arada daha 4.21 sürümünde daha güncelleyeceğim falan.

Sizce iyi mi ve iyiyse eğer kaç TL civarı olur. Ben cihazı kırdıracağım bu arada onu da ekleyeyim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ikinci el PS3 var elimde babamın arkadaşından adam bakın falan diye verdi isterseniz alırsınız diye. Ben de almayı düşünüyorum size sorayım dedim.

Hiç kırılmamış
2016 da almış ve nadir kullanmış bayağıdır yatıyormuş.
1 kol var
298 GB
Yanında iki CD var ( pes13 ve yarış oyunu)
Pes13 de deneyeyim dedim ve kalite olarak düşük olduğu belli ( bu oyundan mıdır yoksa PS3'den mi)
Bu arada daha 4.21 sürümünde daha güncelleyeceğim falan.

Sizce iyi mi ve iyiyse eğer kaç TL civarı olur. Ben cihazı kırdıracağım bu arada onu da ekleyeyim.
Hocam fotoğraf var mı?

Hocam, cihazın grafik kalitesi o kadar. Elinizdeki 320 GB olan modeli. Muhtemelen Slim kasa. Piyasasını tam olarak bilmiyorum. Resim atabilir misiniz? Hangi kasa olduğu anlaşılır. Arkadaşlar daha iyi yorum yapar.

PS3'e gran turismo 6 alınabilir şahsen güzel bir oyun. GTA 5'te olabilir sorunuza gelecek olursak almaya değer 1000 TL'nin altına.(aynı cihaz bende de var)

2016'da aldıysa ilk sahibi olduğunu sanmıyorum. O cihazın muhtemelen 3 veya 4. sahibi olacaksınız. Aklınızda bulunsun. Yani alacağınız kişinin çok kullanmaması önemli değil sonuçta o da birinden almıştır muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı