BoraksBoraks
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhaba 4.86 sürümlü cihazıma pes13 yükledim ancak başlatmaya basınca 80010007 hatası alıyorum. MultiMAN'ı açabiliyorum ancak pesi açamıyorum, ne yapmalıyım? @Cruslan
Hen i başlatmadan açamazsınız.
PKGi yükledim ancak yükleme hızı 820kb/sn geçmiyor. Hangisini önerebilirsinizZamanında ben de GTA 4 indirmeye çalışırken bu hatayı alıyordum, ne yaparsam çözemiyordum. Eğer sorunu çözemez iseniz konsola ücretsiz oyun mağazası kurun ordan indirin, ben bu şekilde çözmüştüm.
Thanos Store kullanıyordum ve memnundum, eğer PES 2013 içerisinde varsa onu kullanın. Birçok kişiye göre en iyi beleş Store.PKGi yükledim ancak yükleme hızı 820kb/sn geçmiyor. Hangisini önerebilirsiniz
Thanos Store kullanıyordum ve memnundum, eğer PES 2013 içerisinde varsa onu kullanın. Birçok kişiye göre en iyi beleş Store.
Merhaba 4.86 sürümlü cihazıma pes13 yükledim ancak başlatmaya basınca 80010007 hatası alıyorum. MultiMAN'ı açabiliyorum ancak pesi açamıyorum, ne yapmalıyım? @Cruslan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.