FuhrerDogukan Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar CD almak istiyorum aynı zamanda koleksiyonda yapıyorum böyle 170TL veya altı onerebileceginiz oyun varsa yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar CD almak istiyorum aynı zamanda koleksiyonda yapıyorum böyle 170TL veya altı onerebileceginiz oyun varsa yazarsanız sevinirim.
Emirinho Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 166 Çözümler 3 9 Şubat 2023 #2 Uncharted 1/2/3 ya da Last Of Us bakabilirsin hocam Playstation'un en yüksek bütçeli yapımları bu oyunlar fiyatları hakkında bir fikrim yok.
Uncharted 1/2/3 ya da Last Of Us bakabilirsin hocam Playstation'un en yüksek bütçeli yapımları bu oyunlar fiyatları hakkında bir fikrim yok.
FuhrerDogukan Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 Emirinho dedi: Uncharted 1/2/3 ya da Last Of Us bakabilirsin hocam Playstation'un en yüksek bütçeli yapımları bu oyunlar fiyatları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bir bakacam hocam arkadaşlarım da önermişti
Emirinho dedi: Uncharted 1/2/3 ya da Last Of Us bakabilirsin hocam Playstation'un en yüksek bütçeli yapımları bu oyunlar fiyatları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bir bakacam hocam arkadaşlarım da önermişti
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 9 Şubat 2023 #4 Mortal Kombat 9 - Misafir geldiğinde özellikle sarıyor. Kratos falan olması ayrı bir şey.
Svenson Zeptopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #5 Emirinho dedi: Uncharted 1/2/3 ya da Last Of Us bakabilirsin hocam Playstation'un en yüksek bütçeli yapımları bu oyunlar fiyatları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Last Of Us PlayStation 3 de varmı çok Playstation 3 ile aram yok. Emirinho dedi: Uncharted 1/2/3 ya da Last Of Us bakabilirsin hocam Playstation'un en yüksek bütçeli yapımları bu oyunlar fiyatları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Last Of Us PlayStation 3 de varmı çok Playstation 3 ile aram yok.
Emirinho dedi: Uncharted 1/2/3 ya da Last Of Us bakabilirsin hocam Playstation'un en yüksek bütçeli yapımları bu oyunlar fiyatları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Last Of Us PlayStation 3 de varmı çok Playstation 3 ile aram yok. Emirinho dedi: Uncharted 1/2/3 ya da Last Of Us bakabilirsin hocam Playstation'un en yüksek bütçeli yapımları bu oyunlar fiyatları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Last Of Us PlayStation 3 de varmı çok Playstation 3 ile aram yok.
FuhrerDogukan Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #6 Ebu Zalim dedi: Mortal Kombat 9 - Misafir geldiğinde özellikle sarıyor. Kratos falan olması ayrı bir şey. Genişletmek için tıkla... Bende var zaten hocam. Guzel oyun
Ebu Zalim dedi: Mortal Kombat 9 - Misafir geldiğinde özellikle sarıyor. Kratos falan olması ayrı bir şey. Genişletmek için tıkla... Bende var zaten hocam. Guzel oyun
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 9 Şubat 2023 #7 Svenson dedi: Last of Us PlayStation 3 de var mı çok PlayStation 3 ile aram yok. Genişletmek için tıkla... Var. Ben de oyun önereyim Beyond: Two Souls.
Svenson dedi: Last of Us PlayStation 3 de var mı çok PlayStation 3 ile aram yok. Genişletmek için tıkla... Var. Ben de oyun önereyim Beyond: Two Souls.
FuhrerDogukan Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #8 Svenson dedi: Last Of Us PlayStation 3 de varmı çok Playstation 3 ile aram yok Genişletmek için tıkla... var hocam
Svenson dedi: Last Of Us PlayStation 3 de varmı çok Playstation 3 ile aram yok Genişletmek için tıkla... var hocam
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #9 Svenson dedi: Last of Us PlayStation 3 de var mı çok PlayStation 3 ile aram yok. Last of Us PlayStation 3 de var mı çok PlayStation 3 ile aram yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sana bizim evden örnek atayım. Dosya Ekleri 8F586490-F2EC-473C-84B7-C661925D8747.jpeg 156 KB · Görüntüleme: 32
Svenson dedi: Last of Us PlayStation 3 de var mı çok PlayStation 3 ile aram yok. Last of Us PlayStation 3 de var mı çok PlayStation 3 ile aram yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sana bizim evden örnek atayım.
FuhrerDogukan Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #10 438943 dedi: Var. Ben de oyun önereyim Beyond: Two Souls. Genişletmek için tıkla... pek etkileşimli oyun sevmiyorum hocam
438943 dedi: Var. Ben de oyun önereyim Beyond: Two Souls. Genişletmek için tıkla... pek etkileşimli oyun sevmiyorum hocam