PS3 oyun önerisi

EmirXy0

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar PS3'üm var ve PS5'e yükselteceğim. Satmadan önce PS3 oyun klasiklerini denemek istiyorum. Bütçe sorunum yok. Önerileriniz yazmanızı rica ederim.

naruto ninja storm güzeldir zamanında benimde ps3 üm vardı koleksiyonluk cihazdı satmam gerekti o zamanlar hala pişmanlığı üzerimde :D

Uncharted Serisi, RDR1, Last of Us, Killzone 2 ve 3, inFamous 1 ve 2. çoğunun Türkçe yaması ya da Türkçe dil desteği var.

Oyun tavsiyeni dikkate aldım teşekkürler. PS3 satma konusunda kararsızlaştım
hocam daha çok oyun var ilk aklıma geleni söyledim beyond felan akar eğer playstationun gerçekten temizse kolları felan temiz ise satma ilerde koleksiyon felan yaparsın benim gibi ilgin varsa bende sıkışmıştım o dönem baya bi pişman oldum cihazını seviyorsan ps5 için 2 3 kuruş iyi olur gibi niyetin varsa hiç satma para dediğin bulunur bir şekil eğer temizse ps3 zor bir tık

2. oyunun Türkçe yaması var 3. oyun orijinal şekilde Türkçe dublaj dil desteği var.

Hocam daha çok oyun var ilk aklıma geleni söyledim beyond falan akar eğer PlayStation'un gerçekten temizse kolları falan temiz ise satma ileride koleksiyon falan yaparsın benim gibi ilgin varsa bende sıkışmıştım o dönem bayağı bir pişman oldum cihazını seviyorsan PS5 için 2 3 kuruş iyi olur gibi niyetin varsa hiç satma para dediğin bulunur bir şekil eğer temizse PS3 zor bir tık.

Çok temiz bakıyorum neredeyse 1-2 çizikten başka bir şey yok dışında. İçini temizletmedim. Hiç açılmadı içi.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı