Uncharted Serisi, RDR1, Last of Us, Killzone 2 ve 3, inFamous 1 ve 2. çoğunun Türkçe yaması ya da Türkçe dil desteği var.
Hocam Prince of Persia üçlemesi eskiden çıkan nadide parçalardan PS3'te zamanında HD Collection'u gelmişti çok iyidir.
Uncharted Drake Deception's bitirdim güzeldi.
Oyun tavsiyeni dikkate aldım teşekkürler. PS3 satma konusunda kararsızlaştımnaruto ninja storm güzeldir zamanında benimde ps3 üm vardı koleksiyonluk cihazdı satmam gerekti o zamanlar hala pişmanlığı üzerimde![]()
hocam daha çok oyun var ilk aklıma geleni söyledim beyond felan akar eğer playstationun gerçekten temizse kolları felan temiz ise satma ilerde koleksiyon felan yaparsın benim gibi ilgin varsa bende sıkışmıştım o dönem baya bi pişman oldum cihazını seviyorsan ps5 için 2 3 kuruş iyi olur gibi niyetin varsa hiç satma para dediğin bulunur bir şekil eğer temizse ps3 zor bir tıkOyun tavsiyeni dikkate aldım teşekkürler. PS3 satma konusunda kararsızlaştım
2. oyunun Türkçe yaması var 3. oyun orijinal şekilde Türkçe dublaj dil desteği var.
Hocam daha çok oyun var ilk aklıma geleni söyledim beyond falan akar eğer PlayStation'un gerçekten temizse kolları falan temiz ise satma ileride koleksiyon falan yaparsın benim gibi ilgin varsa bende sıkışmıştım o dönem bayağı bir pişman oldum cihazını seviyorsan PS5 için 2 3 kuruş iyi olur gibi niyetin varsa hiç satma para dediğin bulunur bir şekil eğer temizse PS3 zor bir tık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.