Arkadaşlar PS3'de PES 2018 ile 2017 var ama maalesef görüntüsü o kadar kotu ki PES 2013 daha iyi gözüküyor. Oyun 8 GB demoda değil yani çimen kötülüğü, soluk renkler, neden kaynaklı? PS3'den mi? Eğer öyle ise bu kadar kötü olamaz bence. Bir sorun var mıdır? Eğer görüntü isterseniz atabilirim.
Arkadaşlar PS3'de PES 2018 ile 2017 var ama maalesef görüntüsü o kadar kotu ki PES 2013 daha iyi gözüküyor. Oyun 8 GB demoda değil yani çimen kötülüğü, soluk renkler, neden kaynaklı? PS3'den mi? Eğer öyle ise bu kadar kötü olamaz bence. Bir sorun var mıdır? Eğer görüntü isterseniz atabilirim.
Tamamdır dostum yarın benden haber bekle ilk isim denemek olucak
Evet birkaç kişi daha dedi bende öyle sanuorum ama internette ps3 pes 2018 diye yazıyorlar video onlarda efsane görüntü var acaba PS4 den oyniyipmi atıyorlar PS3 diye
Tamamdır dostum yarın benden haber bekle ilk isim denemek olacak
evet birkaç kişi daha dedi bende öyle sanuorum ama internette PS3 PES 2018 diye yazıyorlar video onlarda efsane görüntü var acaba PS4'den oyniyipmi atıyorlar PS3 diye.
Ya tabii ki PS4 gibi görüntü alamazsın ama 1080p görüntü alırsın bende de eskiden PS3 Slim vardı sattım canlı yapıyordum televizyondan çok güzel oluyordu ha şimdi PS4 Slim var o ayrı.
Tamamdır dostum yarın benden haber bekle ilk isim denemek olacak
evet birkaç kişi daha dedi bende öyle sanuorum ama internette PS3 PES 2018 diye yazıyorlar video onlarda efsane görüntü var acaba PS4'den oyniyipmi atıyorlar PS3 diye.
Ya tabii ki PS4 gibi görüntü alamazsın ama 1080p görüntü alırsın bende de eskiden PS3 Slim vardı sattım canlı yapıyordum televizyondan çok güzel oluyordu ha şimdi PS4 Slim var o ayrı.
Bir de PS3'ün ayarlardan 1080p yap görüntüyü belki 720p olarak kalmış olabilir.
Dostum çok teşekkür ederim canlı yapınca tabi PS4 gibi birşey olmadı ama size şunu diyiyim bunca zaman sinema modunda oynuyormusum oda bildiğiniz halı saha rengi kahverengi şimdi birden yemyeşil.oldu sağolun
Dostum çok teşekkür ederim canlı yapınca tabii PS4 gibi bir şey olmadı ama size şunu diyiyim bunca zaman sinema modunda oynuyormusum oda bildiğiniz halı saha rengi kahverengi şimdi birden yemyeşil. Oldu sağ olun.
Rica ederim PS3'ün görüntü ayarlarından 1080p yapabilirsin.
Bir de öyle çok iyi grafikler bekleme yani PS3 2006 yılında çıkmış bir cihaz ama tütkiye şartlarında grafikleri hala güzel ve ucuz yani hala oynanabilir konsol PES 18 bu konsoldan 12 sene sonra çıkmış bir oyun.