PS3 Super Slim (2012) vs Xbox One (2013)

Barışsever7458

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4 GB DDR3 GeForce GT 240M Core 2 Duo P7370 İpad 8
Meslek
Sporcu (taekwondo)
Merhaba 4 bin liraya oyun konsolu almayı düşünüyorum bu 2 konsoldan hangisi daha iyidir? Hangisi daha uzun götürür? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Xbox One oyunlarını oynayabilecek bir bilgisayarım var.

Xbox One oyunlarını PC'den oynayabilirsiniz fakat PS3'de Uncharted ilk oyunları, God Of War ilk oyunları, İnfamous serisi, Killzone serisi, Gran Turismo serisi, Little Big Planet serisi gibi PC'ye çıkmayan oyunları oynayabilirsiniz. Bu sebepten PS3 alın.

Peki slimmi daha iyidir super Slim mi?

Peki slimmi daha iyidir super Slim mi?
Malzeme kalitesi dışında öyle çok bir farkları yok malzeme kalitesi açısından da Slim daha iyi. Eskiden bende Slim vardı onu satmıştım daha sonra Süper Slim aldım CD bölümünün elle açılması falan rahatsız ediyor çoğu zaman kendi kendine açılıyor.

Eğer bilgisayarın ortalama üstüyse, RPCS3 üzerinden oynayabilirsin. Eğer değilse, PS3 almanız mantıklı olur.

Birçok iyi exclusive var PS3'te.

CD bölümü kendi kendine açılması beni de rahatsız eder diye düşünüyorum ama hangisi daha az sorun çıkarır PS3 dertli bir konsol çünkü.

Peki vita iyi midir?

CD bölümü kendi kendine açılması beni de rahatsız eder diye düşünüyorum ama hangisi daha az sorun çıkarır PS3 dertli bir konsol çünkü.
Fat sıkıntılı sadece Slim ve Süper Slim üzmez. Tasarımı hoşunuza gideni alın.

Eğer bilgisayarın ortalama üstüyse, RPCS3 üzerinden oynayabilirsin. Eğer değilse, PS3 almanız mantıklı olur.

Birçok iyi exclusive var PS3'te.

RPCS3'ü bende denemiştim ama FPS düşmesi oluyordu sürekli xmb arayüzü kasıyordu ve bilgisayar biraz ısınıyordu.

Fat sıkıntılı sadece Slim ve süper Slim üzmez. Tasarımı hoşunuza gideni alın.

İkisinin de işlemci ve ekran kartı nanometresi aynı mı?

Peki vita, Xbox ve PS3 kaç yıl götürür?

Evet aynı. Nasıl kullanacağınıza bağlı. Bu konsolları ilk çıktığında alıp hâlâ daha temiz bir şekilde kullanan baya kişi var. Hor kullanmazsanız 4-5 yıl götürür. Vita daha az götürür bataryası vs. biraz sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…